Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι πολίτες του κυρίου Μανδαλιανού και οι δημότες του κυρίου Ταξίδη

Οι πολίτες του κυρίου Μανδαλιανού και οι δημότες του κυρίου Ταξίδη

Αναφέρθηκε η «Αγκίδα» στον τρόπο που απευθύνθηκε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Χρήστος Ταξίδης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στους δημότες Κορδελιού Ευόσμου αποκαλώντας τους δημότες και όχι συνδημότες, ξεχνώντας πως είναι δημότες του δήμου και συνδημότες δικοί του.

Αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο άρθρο της «Αγκίδας» ότι ο κύριος Ταξίδης είναι δάσκαλος και μάλιστα διευθυντής σχολείου, γνωρίζει καλά Ελληνικά και δεν έκανε λάθος γράφοντας «δημότες», αλλά εξέφρασε την αντίληψη της διοίκησης Μανδαλιανού, η οποία, προφανώς, μας θεωρεί υπηκόους της.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στην περίφημη συνέντευξη του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στην ιστοσελίδα dreamonline, ο κύριος δήμαρχος απευθύνθηκε στους συμπολίτες του γράφοντας «Το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στους πολίτες…».

Οι κάτοικοι αυτού του τόπου είμαστε συμπολίτες του κυρίου Μανδαλιανού. Δεν είμαστε πολίτες του. Είμαστε πολίτες αυτού του τόπου και αυτής της χώρας. Δεν είμαστε ούτε δημότες, ούτε πολίτες, ούτε υπήκοοι κανενός φυσικού προσώπου. Προφανώς όμως η διοίκηση Μανδαλιανού μας βλέπει ως δημότες, ως πολίτες και τελικά ως υπηκόους της, γι’ αυτό δήμαρχος και αντιδήμαρχοι μας αποκαλούν με αυτόν τον τρόπο. Από την άλλη πλευρά ίσως να έχουν και τα δίκια τους! Γίνεται εμείς οι πτωχοί να είμαστε συμπολίτες και συνδημότες του κυρίου Μανδαλιανού και του κυρίου Ταξίδη;

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ