Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆλλη η αντίληψη του κυρίου Γαρούφα και άλλη του κυρίου Μανδαλιανού

Άλλη η αντίληψη του κυρίου Γαρούφα και άλλη του κυρίου Μανδαλιανού

Πριν από μερικούς μήνες στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2022, ο Θανάσης Γαρούφας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος των δασκάλων του δήμου, δέχτηκε επίθεση μέσω facebook με απαράδεκτες σε βάρος του εκφράσεις, όπως ότι είναι Καραγκιόζης, άχρηστος και αμόρφωτος, που έφταναν μέχρι και σε απίστευτες απειλές, όπως ότι του χρειάζεται μια σφαίρα.

Η απαράδεκτη στοχοποίηση του Θανάση Γαρούφα δυστυχώς ήταν το αποτέλεσμα του κοινωνικού αυτοματισμού που καλλιέργησε η διοίκηση Μανδαλιανού περί κοινωνικά ευαίσθητων που θέλουν τη μεταστέγαση του Ειδικού Σχολείου στο κτήριο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου και κοινωνικά ανάλγητων και δεν θέλουν αυτήν την μεταστέγαση.

Παρά αυτές τις χυδαιότητες και αθλιότητες σε βάρος του κυρίου Γαρούφα, ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει συνέχεια σε βάρος συμπολιτών του, δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, αλλά απάντησε πολιτικά. Ο κύριος Γαρούφας σε ερωτήσεις αν θα απαντήσει με δικαστικές διαδικασίες στην προσβλητική και άδικη σε βάρος του επίθεση, έλεγε πως δεν λύνονται τα ζητήματα με αυτόν τον τρόπο. Αυτή είναι η αντίληψη του Θανάση Γαρούφα.

Στον αντίποδα υπάρχει η αντίληψη του κυρίου Μανδαλιανού και της διοίκησής του. Προσφυγή εναντίον του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Χατζηβρέττα για κριτική στη διοίκηση ως προς το κομμάτι του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας που εισήγαγε και ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Προαναγγελία προσφυγής του αντιδημάρχου Κώστα Αμανατιάδη εναντίον του συμπολίτη μας Άρη Μπιτσώρη για σατυρικά ποιήματα. Διαδικασία προσφυγής της αντιδημάρχου Όλγας Αθανασιάδου εναντίον μελών φιλοζωικών σωματείων και της ενημερωτικής ιστοσελίδας politic.gr για καταγγελίες που θεωρεί συκοφαντικές.

Από τη μια ο Θανάσης Γαρούφας που επωνύμως συμπολίτης μας απείλησε τη ζωή του αλλά εκείνος δεν προσέφυγε  στη Δικαιοσύνη και σίγουρα δεν το έκανε όχι από δειλία ή γιατί είχε άδικο και από την άλλη η διοίκηση Μανδαλιανού που φαίνεται πως έχει σκοπό να δημιουργήσει φάμπρικα δικαστικών προσφυγών.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ