Πολλά χαμόγελα, ευχές, μουσική και γιορτινά κεράσματα είχε η Γιορτή Αγοράς

0
73
TEST

Πολλά χαμόγελα, ευχές, μουσική και γιορτινά κεράσματα είχε η Γιορτή Αγοράς του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού σε δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Ευόσμου!

Οι μικροί μας φίλοι γέμισαν τα προσωπάκια τους με χρώματα και glitter, ο σύλλογός μας κερνούσε γιορτινά εδέσματα και ποτά, τα καταστήματα έβαλαν τα γιορτινά τους και όλοι όσοι μας επισκέφθηκαν είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν λαχνούς για την μεγάλη κλήρωση της δράσης μας Christmas Shopping που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιανουαρίου Live Streaming!

Στην Γιορτή Αγοράς έδωσαν το δυνατό παρόν επαγγελματίες & επιχειρηματίες των οδών Τζαβέλα & 28ης Οκτωβρίου όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε εκτός από ευχές… και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες τους για δράσεις για την νέα χρονιά! Δώσαμε τα χέρια και δεσμευτήκαμε να δουλέψουμε όλοι μαζί για μια ακόμη πιο δυνατή εμπορική χρονιά για την τοπική μας αγορά!

Τις εκδηλώσεις μας κάλυψαν με τα ρεπορτάζ τους και τις αναφορές τους και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό: οι δημοσιογράφοι Diogenis Mariolas από TV100 Thessaloniki  και Γωγω Καρανικα Αποχα από news.makedonias.gr

 Στις εκδηλώσεις μας παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους βουλευτές, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου & εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτευτές & δημοσιογράφοι.

Ευχαριστούμε πολύ την Εστία για τα υπέροχα μελομακάρονα!

Ευχαριστούμε πολύ για τις αναφορές στις εκδηλώσεις μας:

 GR TIMES ThessToday Eidisis.gr – Η ενημερωτική πύλη του Κιλκίς CityPortal.gr Σταύρος Μουμουλίδης DION TV Τηλεόραση Κ.Μακεδονίας politic.gr Agkidapress.gr

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ