Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάτι καινούργιο σχεδιάζεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κάτι καινούργιο σχεδιάζεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Την παραπάνω φωτογραφία με τη συγκεκριμένη λεζάντα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός.

Στη φωτογραφία ο Γιάννης Καμαρινός είναι μαζί με το Δημήτρη Χατζηβρέττα, πρώην δήμαρχο Ευόσμου, με τον Γιάννη Γιαννακόπουλο, επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου «Κοινωνία Ευθύνης – Μπροστά Μαζί», με τον Αντώνη Κοντσίδη, δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου, και τον Γιάννη Γαβριηλίδη, πρώην δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου.

Είναι δεδομένο πως αυτό το καινούργιο που μάλλον σχεδιάζουν, δεν είναι κάποια επιχειρηματική, πολιτιστική ή αθλητική δραστηριότητα. Αυτό το καινούργιο προφανώς θα αφορά τα αυτοδιοικητικά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Το τι θα είναι αυτό θα φανεί, αφού ο Γιάννης Καμαρινός μέχρι τώρα στηρίζει τον Βασίλη Ανδρεάδη, ο Αντώνης Κοντσίδης στηρίζει τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ο Δημήτρης Χατζηβρέττας, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πιθανότητα να στηρίξει τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, ενώ για τον Γιάννη Γιαννακόπουλο δεν υπάρχει καμία πληροφορία.

Με δεδομένο πως όλοι όσοι φαίνονται στη φωτογραφία βρίσκονταν μέχρι τώρα, όσον αφορά τα αυτοδιοικητικά, σε αντίθετες κατευθύνσεις, δημιουργείται το ερώτημα προς ποια κατεύθυνση θα συγκλίνουν. Προς κάποια ήδη υπάρχουσα ή προς κάποια νέα; Με βάση αυτό που γράφεται στη φωτογραφία θα υπάρξει κάτι νέο. Άραγε τι θα είναι αυτό; Νέος υποψήφιος δήμαρχος;

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ