Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆμα δεν ασχολείσαι με τη ρύπανση και τη δυσοσμία ασχολείσαι με το...

Άμα δεν ασχολείσαι με τη ρύπανση και τη δυσοσμία ασχολείσαι με το politic και τους φιλόζωους

Παραπάνω από ένα χρόνο η κυρία Όλγα Αθανασιάδου στο τιμόνι της αντιδημαρχίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου και η δυσοσμία μαζί με τα αιωρούμενα σωματίδια PM10 δημιουργούν χάος στο δήμο.

Παραπάνω από ένα χρόνο στο τιμόνι της αντιδημαρχίας Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου η κυρία Όλγα Αθανασιάδου δεν έκανε καμία νομική ενέργεια κατά παντός υπευθύνου για τη δυσοσμία και για τη ρύπανση από τα αιωρούμενα σωματίδια PM10, που πνίγουν το καθένα ξεχωριστά και τα δύο μαζί τους δημότες.

Η κυρία Όλγα Αθανασιάδου, η οποία βρίσκεται επί πάνω από ένα χρόνο στην αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος και η οποία δεν έκανε καμία νομική ενέργεια για τη δυσοσμία και τα αιωρούμενα σωματίδια PM10, θέλει να κάνει νομικές ενέργειες εναντίον της ενημερωτικής ιστοσελίδας politic.gr και εναντίον φιλόζωων γιατί θεωρεί πως τη συκοφάντησαν.

Για την οικονομία της συζήτησης ας δεχτούμε πως η κυρία Αθανασιάδου συκοφαντήθηκε και πως έχει απόλυτο δίκιο. Αφού είναι τόσο ευαίσθητη η κυρία Αθανασιάδου και αφού ξέρει να λύνει τις διαφορές της με τη Δικαιοσύνη, γιατί δεν έκανε το ίδιο και ως αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος; Δηλαδή, κατά τη γνώμη της, η σε βάρος της συκοφαντία είναι σπουδαιότερη από την υγεία των κατοίκων αυτού του δήμου; Υπάρχει κάποια απάντηση;

Άμα δεν ασχολείται κανείς με τη ρύπανση και τη δυσοσμία ασχολείται με νομικές προσφυγές εναντίον του politic.gr και των φιλόζωων.

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Η διοίκηση Μανδαλιανού επιλέγει τις δικαστικές διαμάχες γιατί δεν αντέχει την πολιτική αντιπαράθεση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ