Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣοβαρό ατόπημα του τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα για το Πολυλειτουργικό Κέντρο

Σοβαρό ατόπημα του τέως δημάρχου Πέτρου Σούλα για το Πολυλειτουργικό Κέντρο

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ο τέως δήμαρχος Πέτρος Σούλας αναφέρθηκε στη συζήτηση η οποία είχε γίνει για τη χρήση του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης» και για το γεγονός ότι το χρησιμοποίησε η παράταξη του δημάρχου. Ο κύριος Σούλας ρώτησε εάν το Πολυλειτουργικό θα δοθεί σε άλλες παρατάξεις.

Δεν περιμέναμε τέτοιο ατόπημα από τον Πέτρο Σούλα που συνήθως είναι προσεκτικός. Ο κύριος Σούλας προφανώς έκανε τη συγκεκριμένη επισήμανση και τη συγκεκριμένη ερώτηση γιατί, κατά τη συζήτηση του κανονισμού λειτουργίας του Πολυλειτουργικού Κέντρου, η διοίκηση του δήμου είχε προτείνει να μη δίνεται αυτό για εκδηλώσεις κομμάτων και παρατάξεων και πολύ καλά έκανε.

Η τοποθέτηση του κυρίου Σούλα απαξιώνει τον πολιτισμό γιατί υποβιβάζει σε εκδήλωση την παράσταση που έδωσε η παράταξη Μανδαλιανού στο Πολυλειτουργικό Κέντρο. Εάν και οι άλλες παρατάξεις θέλουν να δώσουν παράσταση στο «Μίκης Θεοδωράκης» και βέβαια πρέπει να τους δοθεί. Δεν πρέπει να τους δοθεί για εκδηλώσεις και παρουσιάσεις. Αλλά μπορούν οι άλλες παρατάξεις να δώσουν παραστάσεις, ώστε να αξιώνουν τη χρήση του Πολυλειτουργικού Κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης»;

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ