Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝομικά εναντίον του politic.gr επιδιώκει να κινηθεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Νομικά εναντίον του politic.gr επιδιώκει να κινηθεί ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου το 2ο θέμα ήταν το εξής:

«Λήψη απόφασης για υποβολή ή μη εξώδικης διαμαρτυρίας ή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου σχετικά με το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πρασίνου και του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου».

Το θέμα αφορά δύο άρθρα που δημοσιεύτηκαν στις 30 Νοεμβρίου 2022 και στις 2 Δεκεμβρίου 2022 στην ηλεκτρονική εφημερίδα politic.gr. Το πρώτο από αυτά, τιτλοφορείται ως «Βολές φιλοζωικών κατά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τα αδέσποτα – Τα εξορίζουν στα δάση», ενώ το δεύτερο ως «Με…. μηνύσεις απειλεί η αντιδήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου Όλγα Αθανασιάδου την POLITIC». Η κατηγορία που διατυπώνεται εναντίον των δύο άρθρων είναι ότι περιέχουν ψευδείς, συκοφαντικές, ανυπόστατες και αναληθείς αναφορές.

Το θέμα δεν συζητήθηκε τελικά στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά όταν θα συζητηθεί η Οικονομική Επιτροπή θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα κινηθεί κατά της ενημερωτικής ιστοσελίδας politic.gr, κατά συντακτών της και κατά μελών Διοικητικών Συμβουλίων Φιλοζωϊκών και Πολιτιστικών Συλλόγων. Εάν τελικά η Οικονομική Επιτροπή αποφασίσει να κινηθεί νομικά, θα πρέπει να αποφασίσει εάν θα το κάνει με εξώδικη διαμαρτυρία ή μηνυτήρια αναφορά.

Η διοίκηση Μανδαλιανού επιλέγει τις δικαστικές διαμάχες γιατί δεν αντέχει την πολιτική αντιπαράθεση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ