Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η στήριξη του Γιάννη Καμαρινού δεν είναι δεδομένη για κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο»

«Η στήριξη του Γιάννη Καμαρινού δεν είναι δεδομένη για κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο»

Βόμβα μεγατόνων έσκασε για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τον γνωστό δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης Βασίλη Σαρρηγιαννίδη.

«Η στήριξη του Γιάννη Καμαρινού δεν είναι δεδομένη για κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο», έγραψε στο facebook ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Το άγχος των υποψηφίων δημάρχων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου».

Στο δημοσίευμα, το οποίο σχολιάζει ο κύριος Σαρρηγιαννίδης, αναφερόταν στη στήριξη που έχει ο Βασίλης Ανδρεάδης από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννη Καμαρινό. Είναι προφανές πως ο κύριος Σαρρηγιαννίδης θέτει εν αμφιβόλω τη στήριξη του κυρίου Καμαρινού προς τον κύριο Ανδρεάδη, πράγμα που αποτελεί πολύ σοβαρή εξέλιξη.

Ο κύριος Σαρρηγιαννίδης, μάλιστα, προχωράει ακόμα παραπέρα γράφοντας πως «Ο κ. Καμαρινός δεν βάζει το όνομα του κάτω από πειράματα»! Δηλαδή ο κύριος Καμαρινός θεωρεί πλέον την υποψηφιότητα του Βασίλη Ανδρεάδη πείραμα κάτω από το οποίο δεν πρόκειται να βάλει το όνομά του;

Θα αναρωτηθεί κανείς τι αξία έχει το σχόλιο του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη και γιατί «βάζει φωτιά» στις δημοτικές εκλογές. Ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης ήταν υπεύθυνος επικοινωνίας της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, συνεχίζει να διατηρεί άψογες σχέσεις με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υπάρχει μεταξύ τους αλληλοεκτίμηση, οπότε η άποψή του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα.

Ολόκληρο το σχόλιο του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη είναι το παρακάτω:

«Η στήριξη του κ. Γιάννη Καμαρινού δεν είναι δεδομένη για κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο. Ο κ. Καμαρινός δεν βάζει το όνομα του κάτω από πειράματα. Απολαύστε τις γιορτές και έχουμε χρόνο μπροστά μας!!»

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ