«Η διοίκηση του δήμου θα παρακολουθεί το θέμα του ΘΕΠΑΝ μέχρι την τελική δικαίωση»

0
87
TEST

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, για την εξέλιξη της υπόθεσης του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλαιών κοιμητηρίων):

«Μετά από (45) ολόκληρα χρόνια (1977-2022), η υπόθεση ΘΕΠΑΝ (Παλαιά Κοιμητήρια) πήρε τον δρόμο της για οριστική επίλυση.

1.Το Ελληνικό Δημόσιο, μετά από εργώδεις ενέργειες και προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, του Δημοτικού Συμβουλίου και της ουσιαστικής συμβολής του δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη και της παράταξης της Λαϊκής Συσπείρωσης, με την επερώτησή της στην Βουλή των Ελλήνων για το θέμα, κατέθεσε Κτηματολογική Αγωγή κατά του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για το εν λόγω ακίνητο. (Ειδικός Αριθμ. Κατάθεσης 50138/15-11-22 Πολ. Πρωτοδικείο Θεσ/κης).

2.Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου κατέθεσε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και των συμφερόντων του Δήμου ως μοναδικός δικαιούχος του Ακινήτου. (Ειδικός Αριθμ. Κατάθεσης 21900/19-12-22 Πολυμ. Πρωτοδικείου Θεσ/κης).

Η υπόθεση θα κριθεί σύντομα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσ/κης.

Η Διοίκηση του δήμου έκανε όλες τις απαιτούμενες Νομικές ενέργειες προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης του ακινήτου και θα παρακολουθεί το θέμα μέχρι την τελική δικαίωση του Δήμου.

Παρ’ όλα αυτά υπήρξαν από μεμονωμένη μερίδα πολιτών με επικεφαλής τον “ΠΟΙΗΤΗ” κύριο Μπιτσώρη, συκοφαντίες, ύβρεις και άδικοι χαρακτηρισμοί εναντίον της Διοίκησης και του προσώπου μου.

Θα περίμενε κανείς από έναν πνευματικό Άνθρωπο που του εμπιστευτήκαμε να μάθει γράμματα στα παιδιά μας να είναι ευγενής και κόσμιος στην κριτική του.

Όμως εγώ προσωπικά του εύχομαι, ημέρες που είναι, χρόνια πολλά και θα κάνω μία προσευχή να τον απαλλάξει ο Θεός από τα δαιμόνια καταδίωξης του μυαλού του.

Υ.Γ. Η σάτιρα κύριε “ποιητά” δεν δικαιολογεί αυτά που υπαινίσεσθε. Οι δημότες ξέρουν πλέον για το θέμα και κρίνουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ