Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤότε γιατί αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη με τον Κώστα Σωτηράκη;

Τότε γιατί αντικατέστησε το Νέστορα Λαφαζανίδη με τον Κώστα Σωτηράκη;

Στη διαβόητη πλέον συνέντευξή του στην ιστοσελίδα dreamonline, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, είπε και τα παρακάτω απευθυνόμενος στους φοιτητές της δημοσιογραφίας, στους οποίους παραχώρησε τη συνέντευξη:

«Θέλουμε νέα παιδιά, γιατί έχετε μια διαφορετική νοοτροπία, είστε πιο αγνά, πιο δραστήρια, πιο έξυπνα με πιο φρέσκες ιδέες και με διάθεση να προσφέρετε όχι για να βολευτείτε, αλλά γιατί έχετε όνειρα. Τα όνειρα είναι πάντοτε η προϋπόθεση ενός μεγάλου έργου».

Τότε γιατί αντικατέστησε ο κύριος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός ένα νέο παιδί, το Νέστορα Λαφαζανίδη, στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών με τον Κώστα Σωτηράκη που νέο παιδί σίγουρα δεν είναι και μάλιστα ενώ ο πρώτος δεν ήθελε να αντικατασταθεί;

Γιατί αντικατέστησε ο κύριος Μανδαλιανός τον κύριο Λαφαζανίδη με τον κύριο Σωτηράκη χωρίς ποτέ να εξηγήσει το λόγο; Δεν ήταν τόσο έξυπνες και τόσο φρέσκες οι ιδέες του Νέστορα Λαφαζανίδη παρά τη νεότητά του ή τελικά ήταν πιο έξυπνες και πιο φρέσκες οι ιδέες του Κώστα Σωτηράκη παρά την ηλικία του;

Οι αντιφάσεις μεταξύ των λόγων και των έργων του δημάρχου είναι απίστευτες, αλλά δεν φαίνεται να του «καίγεται καρφί». Μάλιστα διαφημίζει με χαρά τις αντιφάσεις του.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ