Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ κύριος Ταξίδης θα κάνει διδακτορικό τελικά τον  ΟΕΥ του δήμου Κορδελιού...

Ο κύριος Ταξίδης θα κάνει διδακτορικό τελικά τον  ΟΕΥ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Πριν από ένα χρόνο, το Δεκέμβριο του 2021, ανέλαβε αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου ο κύριος Χρήστος Ταξίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας πως ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί, αφού είναι τόσο μεγάλο πεδίο που μπορεί να γίνει μεταπτυχιακή εργασία.

Ο κύριος Ταξίδης είπε πως ξεκίνησε να μελετάει τον ΟΕΥ από την αρχή, ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο, εμμέσως πλην σαφώς, πως ο προηγούμενος αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Κώστας Σωτηράκης, δεν είχε κάνει τίποτα για το θέμα παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί πως ο ΟΕΥ θα ήταν έτοιμος πριν το καλοκαίρι του 2021.

Στα μέσα του Αυγούστου του 2022, ο ΟΕΥ δόθηκε στις παρατάξεις του δήμου και στα σωματεία εργαζομένων προκειμένου να τον μελετήσουν. Υπήρχε μάλιστα η πληροφορία ότι μπορεί εντός του Σεπτεμβρίου του 2022 να εισαχθεί προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε το 2022 και η τύχη του ΟΕΥ αγνοείται.

Πάντως δεν πρέπει να είναι κανένας κακοπροαίρετος. Μπορεί ο κύριος Ταξίδης να έκρινε πως ο ΟΕΥ δύναται τελικά να γίνει διδακτορική εργασία, οπότε οπωσδήποτε χρειάζεται παραπάνω χρόνος από μια μεταπτυχιακή εργασία. Με βάση μάλιστα την αντίληψη του χρόνου που έχει η διοίκηση Μανδαλιανού, καλά είναι να δώσουμε άλλη μια τετραετία στον κύριο Ταξίδη στην αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, προκειμένου να ολοκληρωθεί το τεράστιο διδακτορικό έργο του ΟΕΥ!

Κ. Τσ.

Ο ΟΕΥ  το Διδακτορικό του κ. Ταξίδη Χρήστου και η Πενταμελής επιτροπή
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ