Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνέντευξη με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου καθώς η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου…

Συνέντευξη με το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου καθώς η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου…

Χειμώνας λαφρύς, κρύο λίγο κι εκείνη τη μέρα ο ήλιος δε βγήκε, τα σύννεφα χαμηλώσανε και η βρόχα έπεφτε στρέιτ θρου!

Μια τέτοια μέρα βρεθήκαμε στο δημαρχείο και συνομιλήσαμε με τον κύριο Μανδαλιανό για τα πάντα, σε μια συνέντευξη που, όπως ο ίδιος είπε, ήταν η καλύτερη που είχε δώσει!

Αναρωτιέσαι μήπως σε γελούν τα μάτια σου ή κάποιος κάνει πλάκα στο δήμαρχο. Διαπιστώνεις πως δεν είναι πλάκα, αλλά πράγματα που λέγονται στα σοβαρά.

Η καλύτερη συνέντευξη που έχει δώσει ο δήμαρχος, όπως ο ίδιος είπε! Θυμάσαι ένα περιστατικό πριν πολλά χρόνια, σε μεγάλη απόσταση από εδώ. Μια μάζωξη προκειμένου να γίνει μια μεγάλη πολιτιστική εκδήλωση. Ήταν εκεί και εκπρόσωπος ενός ροκ συγκροτήματος προκειμένου να ζητήσει να παίξουν στην εκδήλωση. Έβαλε λοιπόν ένα κομμάτι τους στο κασετόφωνο για να ακούσουν οι παραβρισκόμενοι και είπε πως είναι το καλύτερό τους. Ήταν ένα κομμάτι που δυσκολευόσουν να καταλάβεις το στίχο και να κατανοήσεις τη μουσική. Έγειρε στο αυτί σου ο διπλανός σου και σου είπε: «Δηλαδή πώς είναι το χειρότερό τους;»!

Η καλύτερη συνέντευξη του δημάρχου! Στο τέλος της συνέντευξης έχεις ανέβει και ο ίδιος πάνω στο άρμα που σέρνουν τα πράσινα άλογα και ξεκινάς μία βόλτα στις πράσινες διαδρομές του δημάρχου κάτω από έναν ευχάριστο πράσινο ήλιο. Κάνεις μια στάση στο πράσινο ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου για να διεκπεραιώσεις κάποια εργασία σου και συνεχίζεις τη βόλτα σου καταλήγοντας στο πράσινο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας όπου παρκάρεις τα πράσινα άλογα και σκαρφαλώνεις στα δέντρα για να φας τα πράσινα μήλα. Αφού φας αρκετά πράσινα μήλα, κατεβαίνεις από τα δέντρα και για επιδόρπιο βοσκάς πράσινο κουτόχορτο που υπάρχει μπόλικο στα παρτέρια παρ’ όλο που εκεί βοσκάνε ασταμάτητα τα πράσινα άλογα που παρκάρουν στο σημείο!

Τσάρλυ

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ