Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός συνεχίζει να ασκεί την ιατρική γιατί έχει δώσει όρκο!

Ο κύριος Μανδαλιανός συνεχίζει να ασκεί την ιατρική γιατί έχει δώσει όρκο!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dreamonline ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, είπε και τα παρακάτω:

«Φυσικά και έχω χρόνο για τους ασθενείς μου, διότι αυτή είναι η δουλειά μου. Από το 2004 διατηρώ γραφείο στον Εύοσμο, ο κόσμος με έχει γνωρίσει, με έχει αγαπήσει –και γω τους έχω αγαπήσει-, δεν έχουμε μία σχέση αν θέλετε πελατειακή, μία απλή σχέση ασθενούς με γιατρό. Έχουμε μια σχέση διαπροσωπική, μία σχέση φιλίας και αγάπης με πολλούς από τους ασθενείς και αυτός είναι ίσως ο λόγος που πολύς κόσμος με τίμησε με την ψήφο του στο δημαρχιακό αξίωμα. Φυσικά έχω υποχρέωση, έχω δώσει έναν όρκο που πρέπει να τηρήσω και συνεχίζω τη δουλειά μου, δεν μπορώ να την σταματήσω. Δεν γνωρίζω τι επιφυλάσσει το μέλλον για μένα, σε κάθε περίπτωση όμως εγώ γιατρός θα συνεχίσω να είμαι, αυτή είναι η ιδιότητά μου, το λειτούργημά μου, αν προτιμάτε».

Δηλαδή οι υπόλοιποι ιατροί, που εξελέγησαν σε θέσεις αυτοδιοικητικές, βουλευτικές ή κυβερνητικές και για τη διάρκεια της θητείας τους σταμάτησαν να ασκούν την ιατρική, παραβαίνουν τον όρκο τους;

Πραγματικά απίστευτα πράγματα ακούμε από το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για τα πάντα. Όσο για την ουσία της υπόθεσης περί της άσκησης της ιατρικής παράλληλα με τα δημαρχιακά καθήκοντα, θα μπορούσε να αντιληφθεί ή να ανεχτεί αυτά που λέει ο δήμαρχος ακόμα και ο πιο κακοπροαίρετος εάν το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου δεν παρέμενε ακόμη κλειστό μετά από 14 μήνες και αν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας δεν παρέμενε κλειστό τρία και πλέον χρόνια μέχρι σήμερα, ενώ η διοίκηση Μανδαλιανού είχε δεσμευτεί πως θα το άνοιγε το πρώτο εξάμηνο της θητείας της.

Εάν δεν συνέβαιναν αυτά και άλλα πολλά παρόμοια, θα μπορούσε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός να λέει πως μπορεί να ασκεί παράλληλα τα δημαρχιακά και τα ιατρικά του καθήκοντα. Βρίσκεται όμως στο δημαρχιακό θώκο επί τρία χρόνια και τέσσερις μήνες και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν μπορεί να διαμορφώσει το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και δεν μπορεί να ανοίξει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας. Δυστυχώς ο κύριος δήμαρχος ακόμα και με αυτά που λέει για την παράλληλη άσκηση των ιατρικών και δημαρχιακών καθηκόντων δείχνει πως νομίζει ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος και όχι δήμαρχος.

Κιμ. Ο.

Οι δήμαρχοι δεν ορκίζονται;!
- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ