Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί να πάει στην Περιφέρεια ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Γιατί να πάει στην Περιφέρεια ο Νέστορας Λαφαζανίδης;

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε δημοσίευμα ειδησεογραφικής ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης πως ο αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Νέστορας Λαφαζανίδης θα αποχωρήσει από τα του δήμου και θα θέσει υποψηφιότητα για το Περιφερειακό Συμβούλιο με την παράταξη του νυν Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Προφανώς το δημοσίευμα δεν είναι ανυπόστατο και υπάρχει τέτοια πιθανότητα, αφού δεν υπήρξε κάποια διάψευση από την πλευρά του κυρίου Λαφαζανίδη. Βέβαια, η τακτική του κυρίου Λαφαζανίδη φαίνεται πως είναι να μη διαψεύδει δημοσιεύματα και να μην ξεκαθαρίζει το τι θα πράξει.

Γιατί να αποχωρήσει από τα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Γιατί οι σχέσεις με το δήμαρχο δεν αποκαταστάθηκαν μετά την απομάκρυνσή του από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών ένα χρόνο πριν, αλλά και γιατί δεν συμφώνησε να πάει σε κάποιαν άλλη δημοτική παράταξη.

Θα μπορούσε να μείνει ο Νέστορας Λαφαζανίδης στο δήμο και στην παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού; Ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εάν, στην ανακοίνωση των αντιδημαρχιών πριν από λίγες ημέρες, επέστρεφε ο ίδιος στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών και ο Κώστας Σωτηράκης στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά τότε θα υπήρχε ο κίνδυνος να βρεθεί ο κύριος Σωτηράκης στην Περιφέρεια ή σε κάποια άλλη παράταξη του δήμου.

Φαίνεται πως ζυμώσεις θα υπάρχουν μέχρι και το τέλος της άνοιξης προκειμένου ορισμένοι να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ