Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνέντευξη του Γιάννη Σούλα για τoν ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο του ΕΜΣΕΚ

Συνέντευξη του Γιάννη Σούλα για τoν ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο του ΕΜΣΕΚ

Για τον ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού (ΕΜΣΕΚ) μίλησε στην «Αγκίδα» ο Γιάννης Σούλας, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.

Αγκίδα: Πόσο δύσκολο ήταν το εγχείρημα της δημιουργίας του καταλόγου;
Γιάννης Σούλας: Είναι ένα project που το επεξεργαζόμαστε εδώ και 6-7 μηνές. Προσπαθήσαμε να κάνουμε έναν ηλεκτρονικό επαγγελματικό κατάλογο, ο οποίος θα είναι εύκολος στη διαχείριση από όλα τα μέλη του συλλόγου μας, καθώς κάθε επιχείρηση θα έχει τη σελίδα της και θα μπορεί να επεξεργάζεται και να αλλάζει τα στοιχεία της.
Το «δύσκολο» κομμάτι είναι η πρώτη εισαγωγή των επιχειρήσεων που γίνεται από την γραμματεία μας (πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να βρει φωτογραφίες και άλλα στοιχεία που χρειάζονται). Φυσικά έχει δημιουργηθεί η βάση και ήδη έχει ξεκινήσει η εισαγωγή των επαγγελματιών στον κατάλογο.

Αγκίδα: Τι προσδοκάτε από τη δημιουργία του;
Γιάννης Σούλας: Σκοπός του επαγγελματικού καταλόγου είναι η ολοκληρωμένη παρουσία των επαγγελματιών του δήμου μας σε ένα διαδικτυακό τόπο, όπου το καταναλωτικό κοινό θα μπορεί να βρει με ευκολία πληροφορίες για την επιχείρηση που αναζητά και για την αγορά που θέλει να κάνει. Όταν λέμε παρουσία, εννοώ ότι οι επαγγελματίες μπορούν να έχουν μια πλήρη παρουσίαση της επιχείρησής τους (επωνυμία, στοιχεία επικοινωνίας, Online χάρτης, φωτογραφία μέχρι και προσφορές).
Η προσδοκία μας είναι όλα τα μέλη μας να έχουν σελίδα στον κατάλογο.

Αγκίδα: Τι προσδοκάτε από τη συνεργασία του Συλλόγου με την «Αγκίδα», η οποία θα φιλοξενήσει τον επαγγελματικό κατάλογο;
Γιάννης Σούλας: Η «Αγκίδα» είναι τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα με ειδήσεις, ρεπορτάζ και άρθρα που αφορούν αποκλειστικά το δήμο Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου γι’ αυτό τη διαβάζουν αναγνώστες στην πλειοψηφία τους από τον Δήμο μας. Προσδοκία μας λοιπόν είναι η ενημέρωση του κοινού για τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και για όλες τις δράσεις και τις ενέργειες που κάνουμε ως προς την ανάδειξη και την τόνωση της αγοράς, αλλά και την προβολή των επαγγελματιών του Δήμου μας.

Αγκίδα: Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στη λειτουργία του εμπορικού καταλόγου;
Γιάννης Σούλας: Κατ’ αρχάς να αναφέρω ότι η διεύθυνση είναι: www.emsek.gr/catalogue
Ιδιαιτερότητες και καινοτομίες μπορώ να αναφέρω πολλές. Μερικές από αυτές είναι:

1.Ο κάθε επαγγελματιάς μπορεί να έχει κωδικούς και να αλλάζει την καταχώρησή του. Εάν δεν θέλει να τις κάνει ο ίδιος, μπορεί να επικοινωνεί με τη γραμματεία για να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί.

2.Κάθε καταχώρηση μπορεί να έχει φωτογραφίες, λογότυπο, περιγραφή, στοιχεία επικοινωνίας, Online χάρτη, προσφορές.

3.Υπάρχουν 3 διαφορετικά «πακέτα».

  • Το Basic που είναι ΔΩΡΕΑΝ προς όλα τα τακτοποιημένα οικονομικά μέλη μας.
  • Το Premium με μια μικρή επιπλέον συνδρομή ανά έτος.
  • Η Gold με μια επιπλέον συνδρομή ανά έτος.

Το κάθε πακέτο προσφέρει και διαφορετικές δυνατότητες, που υπάρχουν αναλυτικά στο site του καταλόγου.

4.Πολλαπλοί τρόποι αναζήτησης επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ