Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΝΕΑΜητροπολιτική Θεσσαλονίκη: Σήμερα ο απολογισμός για το 2022

Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη: Σήμερα ο απολογισμός για το 2022

Με κεντρικό ομιλητή τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, η 12η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης (πρόγραμμα “Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη”).

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη) και θα αρχίσει στις 12.00’ το μεσημέρι.

Στη συνεδρίαση θα παρουσιαστεί η έναρξη του σχεδιασμού για το πρόγραμμα “Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη” στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ 2021 – 2027, ενώ θα βραβευτούν οι νικητές του Διαγωνισμού Φωτογραφίας “Μοντέλο μου η πόλη μου” και θα παρουσιαστεί ο ετήσιος απολογισμός του τρέχοντος προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη για το έτος 2022.

Εκτός του κ. Τζιτζικώστα παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και 12 Δήμαρχοι της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης: Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης, Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης, Κορδελιού – Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Θερμαϊκού Γιώργος Τσαμασλής, Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Λαγκαδά Γιάννης Ταχματζίδης και Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ