Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Κοινότητα Ευόσμου παρέδωσε 48 παιδικά δέματα αγάπης

Η Κοινότητα Ευόσμου παρέδωσε 48 παιδικά δέματα αγάπης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευόσμου κ. Παναγιώτης Φωτιάδης και ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός,

ευχαριστούν από καρδιάς

τους 48 συνδημότες μας οι οποίοι έδωσαν προτεραιότητα στις ανάγκες των παιδιών, κάνοντας πράξη το μήνυμα των Χριστουγέννων, που είναι η έμπρακτη απόδειξη της αγάπης όλων μας προς τα παιδιά.

Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι παρά την φετινή οικονομικά δυσκολότερη περίοδο για όλους, 48 συνδημότες μας, συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε 48 παιδιά των ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου- από 3 έως 12 ετών-,

να μην μείνουν χωρίς δώρα, χαρά και χαμόγελα, ενισχύοντας παράλληλα και την τοπική μας οικονομία, αφού οι αγορές των δώρων έγιναν από τοπικά καταστήματα.

Εκτός όμως από τους συνδημότες μας, στην συγκέντρωση των παιδικών δεμάτων αγάπης συνέβαλλαν, ο Μουσικός – Καλλιτεχνικός Σύλλογος Ευόσμου «Φιλομήλα», το 2ο τμήμα του 8ου Νηπιαγωγείου Ευόσμου, τα καταστήματα «You cake my day» και ο παιδότοπος «Αστεράκια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή η ανταπόκριση των συνδημοτών μας, ήταν άμεση και ενθουσιώδης ενώ αρχικά ο αριθμός των δεμάτων ήταν 44 εξ αιτίας του μεγάλου αριθμού των δώρων δημιουργήθηκαν 48 δέματα, γεγονός που μας χαροποίησε όλους, πολύ δε περισσότερο τα παιδιά!

…ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ