Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ ευθυνόφοβη νοοτροπία πολλών υπαλλήλων φταίει του Κλεάνθη Μανδαλιανού!

Η ευθυνόφοβη νοοτροπία πολλών υπαλλήλων φταίει του Κλεάνθη Μανδαλιανού!

Ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα dreamonline και είπε πάρα πολλά.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ρωτήθηκε αν κληρονόμησε προβλήματα και σε τι κατάσταση παρέλαβε το δήμο. Η απάντηση του κυρίου Μανδαλιανού ξεκίνησε με τον εξής τρόπο:

«Πολλά προβλήματα. Πρώτα απ’ όλα την ευθυνόφοβη νοοτροπία πολλών υπαλλήλων και αιρετών, οι οποίοι δίσταζαν να υπογράψουν για να προχωρήσουν κάποια έργα».

Μέχρι τώρα του κυρίου Μανδαλιανού για το μηδενικό του έργο τού έφταιγε η γραφειοκρατία του δημοσίου, την οποία δεν γνώριζε πριν εκλεγεί δήμαρχος, όπως κατ’ επανάληψη έχει δηλώσει.

Τώρα του κυρίου Μανδαλιανού του φταίει και το γεγονός ότι παρέλαβε υπαλλήλους, οι οποίοι, εξαιτίας της ευθυνόφοβης νοοτροπίας τους, δίσταζαν να υπογράψουν για να προχωρήσουν τα έργα. Δηλαδή, ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να μας πει πως το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού δεν έχει ανοίξει στα τρία και πλέον χρόνια της διοίκησής του εξαιτίας της ευθυνόφοβης νοοτροπίας υπαλλήλων. Δηλαδή, ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να μας πει πως δεκατέσσερις μήνες δεν μπορεί να ανοίξει το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου εξαιτίας της ευθυνόφοβης νοοτροπίας υπαλλήλων.

Είναι να αναφωνήσει κανείς «Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας από τον δήμαρχο;»!

Όταν όμως ο κύριος Μανδαλιανός μιλάει για ευθυνόφοβους αιρετούς που δίσταζαν να υπογράψουν για να προχωρήσουν κάποια έργα, σε ποιους αιρετούς αναφέρεται; Σε θέσεις ευθύνης βρίσκονται μόνο αιρετοί της δικής του παράταξης. Δεν βρίσκονται αιρετοί της αντιπολίτευσης. Δηλαδή, ο κύριος Μανδαλιανός θέλει να πει πως αντιδήμαρχοί του ή πρόεδροι νομικών προσώπων δεν υπέγραφαν για να προχωρήσουν έργα; Ποιοι είναι αυτοί; Θα μας πει;

Πραγματικά διαβάζοντας αυτά και άλλα στη συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος, σηκώνεις τα χέρια ψηλά!

Κιμ. Ο.

ΥΓ. Θερμές ευχαριστίες στον αντιδήμαρχο που κοινοποίησε τη συνέντευξη γιατί την αγνοούσαμε ενώ δημοσιεύτηκε πριν τέσσερις ημέρες.

Δηλαδή μας δούλευε ο κύριος Μανδαλιανός όταν έλεγε ότι παραδέχεται τα λάθη του
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ