Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα φτιάξουν το στάδιο και το κολυμβητήριο αυτοί που τα άφησαν να...

Θα φτιάξουν το στάδιο και το κολυμβητήριο αυτοί που τα άφησαν να ρημάζουν!

Το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού ξεκίνησε να χτίζεται πριν το 2004 και το κολυμβητήριο μετά το 2004. Και τα δυο εντάχθηκαν στα Ολυμπιακά έργα.

Στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές του 2023 φαίνεται πως το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού θα γίνουν κύριο θέμα από όλους τους υποψηφίους δημάρχους.

Καλά είναι ορισμένοι να περιοριστούν απλά στη δέσμευση πως θα ολοκληρώσουν επιτέλους αυτά τα δύο μεγάλα έργα, εάν γίνουν διοίκηση, χωρίς να επιτίθενται στις προηγούμενες διοικήσεις που δεν φρόντισαν για την αποπεράτωση αυτών των έργων.

Δεν είναι δυνατόν υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος έχει μαζέψει στο ψηφοδέλτιό του υποψηφίους οι οποίοι ήταν δημοτικοί σύμβουλοι των περισσότερων διοικήσεων από την ώρα που ξεκίνησαν αυτά τα δύο έργα και μάλιστα τους προβάλει σαν πρωτοκλασάτα στελέχη, να κατηγορεί τις προηγούμενες διοικήσεις για το γεγονός ότι στάδιο και κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού αφέθηκαν να ρημάζουν. Ποιους κατηγορεί; Τους συνοδοιπόρους του; Αυτούς τους οποίους θα κάνει αντιδημάρχους;

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως άνθρωποι οι οποίοι άφησαν αυτά τα δύο μεγάλα έργα να ρημάζουν, τώρα θα φροντίσουν να τα τελειώσουν, αλλά ας δεχτούμε πως αυτή τη φορά θα προσπαθήσουν. Δεν μπορούμε όμως να χωνέψουμε με τίποτα το λαϊκισμό να κατηγορούν τους προηγούμενους, όταν προηγούμενοι ήταν οι ίδιοι και τέτοιου είδους λαϊκισμούς δεν τους κάνουν από αφέλεια. Τους κάνουν επειδή πιστεύουν πως ο κόσμος είναι χαχόλος και ήδη έχει ξεχάσει πόσα χρόνια διοίκησαν οι ίδιοι.

Πάει πολύ οι άνθρωποι που θα γράψουν με καμάρι στα προεκλογικά τους φυλλάδια πόσα χρόνια υπηρέτησαν το δήμο από διοικητικές θέσεις, να χρεώνουν ταυτοχρόνως σε κάποιους άλλους προηγούμενους τα χάλια του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Πάει πολύ να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε ηλίθιοι.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ