Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλά είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μας λένε αν γνωρίζουν την...

Καλά είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μας λένε αν γνωρίζουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Η παρέλαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συνεχίζεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Οι ανακοινώσεις των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του ενός ή του άλλου υποψηφίου δημάρχου συνοδεύονται από πληροφορίες για τις σπουδές τους, για την εργασία τους, για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, για την οικογενειακή τους κατάσταση, για τα χόμπι τους και για διάφορα άλλα που είτε δεν ενδιαφέρουν καθόλου τους δημότες είτε τους ενδιαφέρουν λίγο.

Καλά είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μας λένε αν γνωρίζουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου και αν έχουν μπει ποτέ μέσα. Αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει τους δημότες και είναι ένα κριτήριο ψήφου. Ενδιαφέρθηκαν ποτέ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να μάθουν τις αποφάσεις που λαμβάνονται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, στο κορυφαίο όργανο του δήμου;

Κατά καιρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκαν πολύ σοβαρά θέματα με την παρουσία δεκάδων πολιτών μέσα στην αίθουσα και έξω από αυτήν. Για παράδειγμα, το θέμα της δυσοσμίας, το θέμα της σχολικής στέγης, το θέμα του φακελώματος πολιτών και δημοτικών συμβούλων που δραστηριοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος, το θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια). Δεν είναι καλά όλοι όσοι θέτουν υποψηφιότητα για να εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου να μας λένε εάν παραβρέθηκαν έστω σε μία από αυτές τις συνεδριάσεις; Αυτό ενδιαφέρει τους δημότες και όχι ο αριθμός των τέκνων και τα χόμπι των υποψηφίων.

Ας το θέσουμε και αλλιώς. Στο δήμο έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις από οικολόγους και άλλους φορείς για το περιβάλλον και από φορείς της εκπαίδευσης για την έλλειψη σχολικής στέγης, στις οποίες συγκεντρώσεις συμμετείχε και ο δήμος. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να απαντήσουν εάν ήταν παρόντες έστω σε μία από αυτές τις συγκεντρώσεις;

Σ.

(Την ευθύνη του κειμένου την έχει ο διευθυντής της «Αγκίδας» για όσους θέλουν να παραπονεθούν και να απευθυνθούν σε κάποιον προσωπικά)

Και οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα πρέπει να μας πούνε αν ξέρουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
«Θέλουν να εκλεγούν για να γίνουν άφωνοι δημοτικοί σύμβουλοι;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ