Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου

Πρώτοι και με διαφορά απ’ όλα τα σχολεία, ήταν φέτος οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου ΕΕΕΕΚ οι οποίοι «πλημμύρισαν» το δημαρχείο με χαμόγελα και με χαρούμενες φωνές.

Οι μαθητές  με την συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων, έψαλλαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Δήμαρχο, του χάρισαν χειροποίητα δώρα και κατασκευές,  αντάλλαξαν ευχές, μεταφέροντας σε όλους το ελπιδοφόρο μήνυμα της γέννησης του Χριστού για αγάπη, υγεία και επί γης ειρήνη.

«Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά γεμάτα αγάπη και ελπίδα και  στις οικογένειες σας  δύναμη, αντοχές και ευλογία. Η γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίσει τον δρόμο όλων μας, για ένα καλύτερο αύριο για μια νέα καλύτερη χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα δοθεί επιτέλους και η λύση σ ένα μακροχρόνιο πρόβλημα που αφορά την μεταστέγαση σας, σε έναν νέο χώρο που θα πληροί τις προϋποθέσεις εκπαίδευσης χωρίς προβλήματα. Η λύση αυτού του προβλήματος είναι ένα προσωπικό στοίχημα για μένα το οποίο  θα κερδίσουμε όλοι μαζί -για σας» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Τα μελομακάρονα και  οι κουραμπιέδες ήταν τα κεράσματα που προσφέρθηκαν εν αφθονία σε όλους, ολοκληρώνοντας το εορταστικό σκηνικό.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ