Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπό ποιον ζήτησε ευθύνες η διοίκηση Μανδαλιανού για το σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ;

Από ποιον ζήτησε ευθύνες η διοίκηση Μανδαλιανού για το σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ;

Η υπόθεση του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) ήταν ένα τεράστιο σκάνδαλο καθώς περιουσία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ, κόντεψε να χαθεί.

Η υπόθεση με πολλές και επίπονες προσπάθειες δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, πολιτών και της «Αγκίδας», που δεν σταμάτησε σε καμία στιγμή να γράφει για το θέμα, πήρε θετική τροπή για το δήμο.

Από τα έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι ξεκάθαρο το ποιοι έχουν ευθύνη για το γεγονός ότι το ΘΕΠΑΝ λίγο έλλειψε να χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Το ερώτημα είναι από ποιον ζήτησε ευθύνες η διοίκηση Μανδαλιανού για το σκάνδαλο του ΘΕΠΑΝ. Δεν μιλάμε μόνο για το δήμαρχο, αλλά για ολόκληρη τη διοίκηση Μανδαλιανού. Από ποιον ζήτησαν ευθύνες;

Δεν μιλάμε για τις ποινικές ευθύνες. Μιλάμε ξεκάθαρα για τις πολιτικές ευθύνες οι οποίες επίσης είναι ξεκάθαρες. Θα ζητήσει και θα αποδώσει επιτέλους πολιτικές ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ η διοίκηση Μανδαλιανού ή θα συνεχίζει να σφυρίζει κλέφτικα για να ξεχαστούνε;

Αν περιμένει να ξεχαστούνε, κάνει όνειρα θερινής νυκτός. Ούτε αυτές πρόκειται να ξεχάσουμε, ούτε το γεγονός ότι η διοίκηση Μανδαλιανού, δια στόματος Κώστα Σωτηράκη, περιέγραφε σαν στασιαστές με δίκρανα όσους υπερασπίζονταν το ΘΕΠΑΝ ως δημοτική περιουσία.

Σ.

ΥΓ. Το μόνο Μέσο Ενημέρωσης, εκτός της «Αγκίδας», που ασχολήθηκε με την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ήταν η EURO τηλεόραση και συγκεκριμένα η εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη.

(Την ευθύνη του κειμένου την έχει ο διευθυντής της «Αγκίδας» για όσους θέλουν να παραπονεθούν και να απευθυνθούν σε κάποιον προσωπικά)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ