Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΨάχνουν να βρούνε δουλειά ως αντιδήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου

Ψάχνουν να βρούνε δουλειά ως αντιδήμαρχοι Κορδελιού Ευόσμου

Διαβάζοντας την ανακοίνωση συμπολίτη μας για την υποψηφιότητά του ως δημοτικού συμβούλου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, καταλαβαίνουμε πως το παλικάρι δεν έχει καταλάβει πως θέτει υποψηφιότητα για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και όχι για να βρει εργασία.

Το παλικάρι, αντί για ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, δημοσίευσε το βιογραφικό του με τις σπουδές του, τα μεταπτυχιακά του, τις εξειδικεύσεις του, τις εκπαιδεύσεις του! Ούτε που αναρωτιέται τι νοιάζουν όλα αυτά τους δημότες, τους οποίους καλεί να τον ψηφίσουν. Ούτε που σκέφτονται όσοι έβαλαν το παλικάρι να ανακοινώσει το βιογραφικό του για να ζητήσει την ψήφο των δημοτών, πως τους κατοίκους αυτού του τόπου δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου οι σπουδές του. Η δράση του σε συλλόγους, στην τοπική κοινωνία τους ενδιαφέρει και τέτοια δράση δεν υπάρχει πουθενά.

Βέβαια, ίσως το παλικάρι να ανακοίνωσε το βιογραφικό του με την επαγγελματική του εμπειρία γιατί αυτό που καταλαβαίνει είναι πως αναζητά να βρει δουλειά ως αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, πως προσπαθεί να ξεκινήσει μια επαγγελματική πολιτική σταδιοδρομία. Ίσως αυτό να καταλαβαίνουν και όσοι θεώρησαν φυσιολογικό να τον αφήσουν να ανακοινώσει το βιογραφικό του για να ενημερώσει τους κατοίκους για την υποψηφιότητά του. Ίσως μάλιστα να του τάζουν και πολιτική καριέρα.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη τέτοια ανακοίνωση υποψηφιότητας που βλέπουμε. Δυστυχώς σε ελάχιστες ανακοινώσεις βλέπουμε τη δράση των υποψηφίων σε συλλόγους και φορείς της τοπικής κοινωνίας. Δυστυχώς στις περισσότερες ανακοινώσεις βλέπουμε μια παράθεση των πτυχίων τους, των δεξιοτήτων τους, των χόμπι τους και της οικογενειακής τους κατάστασης. Δυστυχώς για το δήμο και τους δημότες.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ