Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ μόνη κορδέλα που έκοψε ο δήμαρχος  Κορδελιού Ευόσμου ήταν αυτή της...

Η μόνη κορδέλα που έκοψε ο δήμαρχος  Κορδελιού Ευόσμου ήταν αυτή της Elpedison

Ένα εκπληκτικό σχόλιο έκανε ένας καλός αναγνώστης της «Αγκίδας» στο facebook για το δημοσίευμα με τίτλο «Να μην ξεχνάμε την κορδέλα που έκοψε ο Δήμαρχος».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην κορδέλα της Elpedison που έτρεξε να κόψει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου μόλις εξελέγη και πριν προλάβει να αναλάβει καθήκοντα.

Το σχόλιο του αναγνώστη γράφει πως «Δεν έκοψε και καμία άλλη κορδέλα» και έχει απόλυτο δίκιο αφού ο δήμαρχος δεν έχει καταφέρει επί 14 μήνες να ανοίξει ούτε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Πολεοδομία Ευόσμου, το οποίο υπέστη έξωση εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης Μανδαλιανού.

Οι μόνες άλλες κορδέλες που θα μπορούσε να κόψει ο δήμαρχος, στα τρία χρόνια της διοίκησής του, είναι αυτές με το άσπρο και το κόκκινο χρώμα που κλείνουν τους δρόμους για να τους ασφαλτοστρώσουν. Θα μπορούσε να πηγαίνει ο δήμαρχος μετά το τέλος της ασφαλτόστρωσης με ψαλίδι, να κόβει τις κορδέλες για να επιτρέψει τη διέλευση των οχημάτων, να τον φωτογραφίζει ο ειδικός του συνεργάτης και να βάζουν τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του δήμου.

Εκατοντάδες εγκαίνια θα είχε κάνει με αυτόν τον τρόπο και δεν θα τον κατηγορούσαν οι κακεντρεχείς πως έκοψε μόνο την κορδέλα της Elpedison. Είναι να απορεί κανείς πώς δεν σκέφτηκε κανείς να κόβει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τις κορδέλες των ασφαλτοστρώσεων.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ