Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκυρώθηκε η απόφαση για σβήσιμο των προστίμων στα καταστήματα της οδού Τρίτση

Ακυρώθηκε η απόφαση για σβήσιμο των προστίμων στα καταστήματα της οδού Τρίτση

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης της 5ης Δεκεμβρίου 2022, ακυρώνεται η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για το σβήσιμο των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε επαγγελματίες της οδού Τρίτση στον Εύοσμο, τα οποία είχαν βεβαιωθεί σε μια περίοδο κατά την οποία άνοιξαν τα καταστήματα μετά από μήνες που ήταν κλειστά εξαιτίας της καραντίνας του κορονοϊού.

Η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης καταδεικνύει τις δουλειές του ποδαριού της διοίκησης Μανδαλιανού για ένα ακόμα σοβαρό θέμα που αφορά την επιβίωση επαγγελματιών και της ίδιας της αναπτυσσόμενης αγοράς στην οδό Αντώνη Τρίτση στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε να πάρει όλα τα μέτρα, ώστε η απόφαση για να σβήσιμο των προστίμων να μην ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Η διοίκηση Μανδαλιανού όχι μόνο δεν έλυσε το πρόβλημα, όπως είχε δεσμευτεί, αλλά γνωρίζοντας ότι μια τέτοια απόφαση με τον τρόπο που λήφθηκε θα επιστρέψει πίσω ακυρωμένη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κορόιδευε ξεδιάντροπα τους επαγγελματίες.

Η διοίκηση Μανδαλιανού καλείται να αντιμετωπίσει επιτέλους αυτό το θέμα με σοβαρότητα και να βρει τη λύση ώστε σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές, οι επαγγελματίες της οδού Τρίτση, στους οποίους επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, να μην υποχρεωθούν να τα καταβάλουν. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους πως για κάποιους επαγγελματίες τα πρόστιμα αυτά θα σημάνουν ένα παραπάνω βήμα προς το λουκέτο.

Δεν χωράνε άλλα παραπανήσια λόγια από τη διοίκηση Μανδαλιανού. Ας βρει τον τρόπο να λύσει το πρόβλημα άμεσα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ