Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧωρίς Φιλαρμονική οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Χωρίς Φιλαρμονική οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας, ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών του, στο οποίο πουθενά δεν υπάρχει Φιλαρμονική.

Η διοίκηση Μανδαλιανού διέλυσε τη Φιλαρμονική του δήμου κι έτσι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν θα ακούσει κάλαντα από την μπάντα του, ενώ και στις μικρότερες πόλεις της χώρας, ακόμα και σε κωμοπόλεις και χωριά, οι φιλαρμονικές τους θα παίζουν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο πρόγραμμα όμως των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου δεν υπάρχει ούτε η Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας. Έχει λίγους μήνες που ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου παραχώρησε δημοτικό χώρο στη συγκεκριμένη μπάντα. Όταν η διοίκηση του δήμου εισήγαγε το θέμα της παραχώρησης χώρου στη Φιλαρμονική της Ελληνικής Αστυνομίας είπε διάφορα παραμύθια πως η συγκεκριμένη μπάντα θα στηρίξει εκδηλώσεις του δήμου. Ούτε βέβαια τα πρώτα παραμύθια της διοίκησης Μανδαλιανού ήταν, ούτε τα τελευταία.

Στο δια ταύτα ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας δεν θα ακούσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από Φιλαρμονική γιατί εκεί κατάντησε το δήμο η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ