Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπόκρυψη του πιο σημαντικού στοιχείου για το ΘΕΠΑΝ από τον Κώστα Αμανατιάδη…

Απόκρυψη του πιο σημαντικού στοιχείου για το ΘΕΠΑΝ από τον Κώστα Αμανατιάδη…

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στην εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη, μίλησε για τα στοιχεία που υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ και που αποδεικνύουν πως ανήκει στο δήμο, αλλά απέκρυψε σκοπίμως το πιο σημαντικό στοιχείο.

Ο κύριος Αμανατιάδης απέκρυψε το λόγο του μακαριστού Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Διονυσίου Α΄, ο οποίος κάποτε από άμβωνος είπε πως ο χώρος των παλιών κοιμητηρίων (ΘΕΠΑΝ) ανήκει στο δήμο! Βέβαια, δεν υπάρχει ούτε δημοσίευμα, ούτε βίντεο, ούτε έγγραφο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο (αντιθέτως υπάρχει έγγραφο του Διονυσίου Α΄ στο Πρωτόκολλο του δήμου με το οποίο η Εκκλησία διεκδικεί το ακίνητο), αλλά υπάρχει η διαβεβαίωση ενός πρώην δημάρχου πως ο μακαριστός Μητροπολίτης είχε πει ότι δεν το διεκδικεί.

Είναι δυνατόν κάποιοι να πιστεύουν πως το έγγραφο ενός Μητροπολίτη είναι πάνω από το λόγο του; Είναι δυνατόν να μην αντιλαμβάνονται πως ο λόγος ενός Μητροπολίτη είναι πάνω από έγγραφα με την υπογραφή του, όταν μάλιστα για το λόγο αυτό μας διαβεβαιώνει ένας πρώην δήμαρχος;

Ο κύριος Αμανατιάδης αποδυναμώνει την επιχειρηματολογία του δήμου για την κυριότητά του επί του ΘΕΠΑΝ, γιατί αντί να προβάλει το λόγο του μακαριστού, προβάλει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου. Δηλαδή, ο κύριος Αμανατιάδης θέτει ένα έγγραφο πάνω από το λόγο ενός πρώην δημάρχου που μας διαβεβαιώνει για το λόγο ενός μακαριστού Μητροπολίτη. Αίσχος.

Η έκλυση ηθών σε όλο της το μεγαλείο. Κοινωνία χωρίς πνεύμα και χωρίς ηθική, που κάποιοι άπιστοι Θωμάδες, αντί να μείνουν στο λόγο του πρώην δημάρχου ο οποίος διαβεβαίωνε για το λόγο μακαριστού Μητροπολίτη, θέλησαν να θέσουν το δάκτυλο επί τον τύπον των ήλων ψάχνοντας έγγραφα. Τα ύστερα του κόσμου. Φωτιά θα πέσει να μας κάψει.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ