Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Έρχεται συντριπτική και πανηγυρική νίκη του Κλεάνθη Μανδαλιανού»

«Έρχεται συντριπτική και πανηγυρική νίκη του Κλεάνθη Μανδαλιανού»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Η γελοιότητα των αποχωρήσεων από την παράταξη Μανδαλιανού»:

«”Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ” γνωρίζουν πολύ καλά ότι τον Οκτώβριο του 2023, επέρχεται μια νέα συντριπτική και πανηγυρική νίκη του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού. Βλέπουν πλέον πως οι επιλογές των ατόμων γίνονται με περισσότερη σοφία και τάξη και όχι με γνώμονα, τις πρακτικές και τη φιλοσοφία άλλων συνδυασμών…. “κουτσοί, στραβοί, στον Άγιο Παντελεήμονα”, προκειμένου να κλείσουν όπως – όπως, τα ψηφοδέλτιά τους, για να συμμετάσχουν και νομότυπα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επιλέγονται πρόσωπα νέα, με τόλμη και πάθος για την προσφορά. Που δείχνουν αλληλεγγύη και σεμνότητα στον συνάνθρωπό τους. Που είναι σοβαροί και αποτελεσματικοί εντός των τειχών του Δήμου, ανθρώπινοι και μεταδοτικοί εκτός των τειχών του Δήμου. Αυτά τα πρόσωπα πλέον θα αποτελούν για την νέα πενταετία, την ισχυρή ομάδα του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ