Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΦεβρουάριο Μάρτιο καινούργιος χλοοτάπητας στο γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή

Φεβρουάριο Μάρτιο καινούργιος χλοοτάπητας στο γήπεδο του στρατοπέδου Παπακυριαζή

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στις 28 Νοεμβρίου 2022 στην τηλεόραση της ΕΡΤ3, δήλωσε κατηγορηματικά πως το Φεβρουάριο Μάρτιο το γήπεδο στο στρατόπεδο Παπακυριαζή θα έχει νέο χλοοτάπητα.

Σημειώνουμε την ημερομηνία και αναμένουμε να κατασκευαστεί ο νέος χλοοτάπητας με την ελπίδα πως η ημερομηνία που έδωσε ο κύριος Μανδαλιανός δεν θα είναι σαν την ημερομηνία λειτουργίας του ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας Ευόσμου, σαν την ημερομηνία για την παράδοση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, σαν την ημερομηνία για τη λειτουργία του υπόγειου πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό, σαν την ημερομηνία για τη δημιουργία κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και σαν πολλές άλλες ημερομηνίες που δόθηκαν από τον κύριο δήμαρχο και τη διοίκησή του αλλά δεν τηρήθηκαν.

Προκαλεί ανησυχία το γεγονός πως μίλησε για Φεβρουάριο Μάρτιο χωρίς να προσδιορίσει το έτος. Στη λογική της διοίκησης Μανδαλιανού μερικά χρόνια δεν είναι τίποτα μπροστά στην αιωνιότητα. Σύνθημα αυτής της διοίκησης αποδείχτηκε το «σπεύδε βραδέως»! Βέβαια, όταν ρωτήθηκε, πιο πριν, για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα, απάντησε «σε δυο τρεις μήνες» πράγμα που σημαίνει πως μιλούσε για το Φεβρουάριο Μάρτιο του 2023.

Στο μόνο που μπορεί να ελπίζει κανείς για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα από τη διοίκηση Μανδαλιανού είναι το γεγονός πως πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές. Βέβαια αυτή η διοίκηση δεν είναι καθόλου ανίκανη να πει πως η αλλαγή του χλοοτάπητα είναι μεγάλο έργο κι έτσι θα χρειαστεί και η επόμενη τετραετία για να πραγματοποιηθεί.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ