Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυχάριστη έκπληξη στην φρεσκοασφαλτοστρωμένη οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!

Ευχάριστη έκπληξη στην φρεσκοασφαλτοστρωμένη οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο!

Μια ευχάριστη έκπληξη βρήκε όσους αντίκρυσαν το φρεσκοασφαλτοστρωμένο πρώτο κομμάτι της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου, μεταξύ της οδού Μουσών και της οδού Μαιάνδρου.

Η οδός δεν έχει πλέον μόνο μια πανέμορφη φρέσκια άσφαλτο, αλλά έχει και μια πανέμορφη διπλή άσπρη γραμμή στη μέση. Ειλικρινά, οι περίοικοι δεν το περίμεναν και μόλις είδαν αυτήν την ομορφιά κατ’ αρχάς εξεπλάγησαν και κατόπιν άρχισαν να κλαίνε από συγκίνηση.

Ένας κάτοικος της περιοχής που τον είδαμε να κλαίει πάνω από την άσφαλτο μας είπε με συγκίνηση: «Και μετά λένε τα γαϊδούρια πως δεν κάνει έργα ο Μανδαλιανός. Και αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας, τι είναι; Δεν είναι έργο; Σκ@τ@ να φάνε όσοι κατακρίνουν τέτοιο δήμαρχο που έκανε στο δρόμο μας και διπλή πανέμορφη λευκή λωρίδα στη μέση».

Άλλος κάτοικος της περιοχής, Πόντιος ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που σταυροκοπιόταν και έκανε μετάνοιες πάνω στην καυτή άσφαλτο μας είπε: «Αοίκον έμορφον άσφαλτο ση ζωή μ’ άλλο ξαν κ’ είδα! Ντο να εφτάμε τα κόμβους που ψαλαφούν κατ ζαντοί, αφού ατώρα έχομε αοίκον έμορφον άσπρον γραμμή. Παρέμ ετέρεσα την και τ’ ομάτε μ’ ετσσακίλτσανε!».

Τώρα πια δεν θα χρειαστούνε κόμβοι στην οδό για να σταματήσουν τα τροχαία ατυχήματα. Τώρα πια δεν θα γίνονται τροχαία ατυχήματα γιατί υπάρχει η διπλή διαχωριστική γραμμή. Ήταν τόση η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός από την άσφαλτο με τη διπλή Χριστουγεννιάτικη λευκή διαχωριστική γραμμή που αρχίσαμε να τρέχουμε γύρω από το πάρκο της Μουσών! Και καθώς τρέχαμε η ομορφιά ολοκληρώθηκε!!

Ο Πίκος Απίκος εμφανίστηκε και φωτογράφησε αυτήν την μοναδική απαστράπτουσα άσφαλτο με την πανέμορφη κάτασπρη Χριστουγεννιάτικη διαχωριστική γραμμή, προκειμένου να γράψει ένα διθύραμβο για το όγδοο θαύμα του κόσμου!

Β.Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ