Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο δήμος αντικαθιστά τον συνθετικό χλοοτάπητα μετά την παρέμβασή μας»

«Ο δήμος αντικαθιστά τον συνθετικό χλοοτάπητα μετά την παρέμβασή μας»

Ευτυχώς ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου ακούει και οφείλω να του το πιστώσω, τουλάχιστον στην περίπτωση των προβλημάτων του Αθλητικού Πάρκου Ευόσμου, που δημοσιοποιήσαμε πριν από λίγες μέρες.

 Μετά την ανάδειξη του θέματος του Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου, που ως παράταξη “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” προβάλαμε, ο δήμος προκηρύσσει την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και επισκευές στο Αθλητικό Πάρκο, όπως ζητήσαμε και όπως ζητούν οι γονείς των αθλητών, οι αθλούμενοι, οι προπονητές και οι διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων, με τους οποίους συναντήθηκα.

Επειδή πιστεύω πως ο προεκλογικός αγώνας μπορεί να είναι χρήσιμος για την πόλη και τους πολίτες κι όχι να αναλώνεται σε ανέξοδες κριτικές και αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία, ελπίζω και στα άλλα θέματα που αναδείξαμε και πρόκειται να αναδείξουμε στο εξής, να δείξει τα ίδια αντανακλαστικά και την ίδια ανταπόκριση η διοίκηση του Δήμου.

Άλλωστε, όλοι όσοι εμπλεκόμαστε ενεργά με τα κοινά, οφείλουμε να έχουμε έναν κοινό στόχο: Να δώσουμε λύση στα προβλήματα των συμπολιτών μας και να πάμε μπροστά τον Δήμο μας. Κι εμείς στο “ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ” ως αυτοδιοικητικός συνδυασμός θέλουμε μια γόνιμη προεκλογική εκστρατεία, ωφέλιμη για τους δημότες και γι’ αυτό η κριτική μας συνοδεύεται πάντα από συγκεκριμένες προτάσεις και ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες λύσεις. Μόνο με θετική ατζέντα οι πολίτες θα έρθουν πιο κοντά στον Δήμο και θα πάψουν να απαξιώνουν όλους όσοι ασχολούνται με τα κοινά.

Ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Μιλτιάδη Τασούλη στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ