Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτου Μανδαλιανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

Στου Μανδαλιανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα…

Είκοσι ημέρες πριν, γράψαμε για τρεις μεγάλες λακκούβες στη συμβολή των οδών Τρίτση με Μαιάνδρου σε μια ασφαλτόστρωση που έγινε λίγες μέρες πριν εμφανιστούν οι τρύπες.

Τρεις επικίνδυνες λακκούβες για να πατήσει μηχανάκι ή ποδήλατο και να τσακιστεί, για να πατήσει πεζός και να σπάσει το πόδι του.

Τρεις μεγάλες επικίνδυνες λακκούβες που στα μαύρα σκοτάδια της νύχτας του συγκεκριμένου σημείου γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνες.

Οι φωτογραφίες αυτού του δημοσιεύματος είναι χθεσινές. Λήφθηκαν το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022. Οι τρύπες παραμένουν στη θέση τους και επί είκοσι ημέρες δεν έκλεισαν. Προφανώς για να κάνει ακόμα και μπαλώματα η διοίκηση Μανδαλιανού, θα πρέπει να γίνει ο δήμος πρώτο θέμα στα Μέσα Ενημέρωσης Πανελλήνιας εμβέλειας, όπως έγινε με την ημιτελή ασφαλτόστρωση στην οδό Ανδρομάχης.

Βλέπουμε στις φωτογραφίες να έχουν τοποθετηθεί μέχρι και χαρτόνια μέσα στις λακκούβες προκειμένου να μπαλωθούν, αλλά η διοίκηση Μανδαλιανού επί 20 ημέρες δεν κλείνει τις λακκούβες σε ολοκαίνουργια ασφαλτόστρωση. Στου Μανδαλιανού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ