Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα πράσινα οράματα του δημάρχου στο δήμο της Διαλογής Κορδελιού

Τα πράσινα οράματα του δημάρχου στο δήμο της Διαλογής Κορδελιού

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στον οποίο υπάρχει η περιοχή της Διαλογής που η λέξη υποβάθμιση δεν μπορεί να φανερώσει την κατάσταση που επικρατεί, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου έχει πράσινα οράματα.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στον οποίο υπάρχει η περιοχή της Διαλογής που ευτυχώς έχει τον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού γιατί αλλιώς θα έλεγε κανείς πως είναι μακριά και από το Θεό, ο κύριος Μανδαλιανός οραματίζεται πράσινες διαδρομές.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που η διοίκηση δεν αντέδρασε καθόλου στην αποκοπή και νέα υποβάθμιση της ήδη υποβαθμισμένης περιοχής της Διαλογής με το κλείσιμο της εξόδου που είχε προς την περιφερειακή οδό, ο κύριος Μανδαλιανός τάζει πράσινα άλογα που θα τρέχουν στις πράσινες διαδρομές των πράσινων οραμάτων.

Μόνο που αυτά τα πράσινα άλογα δεν θα μπορούν ούτε να βρούνε ούτε και να περάσουν από την περιοχή της Διαλογής. Ας αφήσει λοιπόν ο κύριος δήμαρχος τα πράσινα άλογα των πράσινων διαδρομών και ας κοιτάξει την περιοχή της Διαλογής που γοργοπεθαίνει. Ας αρχίσει από τα εύκολα. Ας κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποκατασταθεί η πρόσβασή της στην περιφερειακή οδό και ας την φωτίσει.

Κιμ. Ο.

Υποβάθμιση της ήδη υποβαθμισμένης περιοχής της Διαλογής στο Κορδελιό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ