Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπορεί να ήταν στημένο το παιχνίδι «δήλωσης υποταγής» στον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Μπορεί να ήταν στημένο το παιχνίδι «δήλωσης υποταγής» στον Κλεάνθη Μανδαλιανό

Διαβάζουμε σε ενημερωτική ιστοσελίδα πως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός ζήτησε, σε χθεσινή σύσκεψη, ευθέως από τα στελέχη της διοίκησης να φανερώσουν δημοσίως την πρόθεσή τους απέναντί του, εάν δηλαδή θα σταθούν στο πλευρό του στις επόμενες εκλογές ή θα του γυρίσουν την πλάτη.

Οι πληροφορίες της ενημερωτικής ιστοσελίδας λένε πως μετά από αυτή την «ευγενική επισήμανση», όλοι οι παρευρισκόμενοι -μηδενός εξαιρουμένου- δήλωσαν απαρέγκλιτα τη στήριξή τους στο πρόσωπο του δημάρχου.

Αναρωτιόμαστε εάν ο δήμαρχος τους «έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό» ή εάν το ντέρμπι ήταν στημένο! Αναρωτιόμαστε, δηλαδή, μήπως το παιχνίδι «δήλωσης υποταγής» στον Κλεάνθη Μανδαλιανό ήταν στημένο, προκειμένου κάποιοι, οι οποίοι είχαν βάλει πλώρη για αλλού και άλλαξαν γνώμη, να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο την αλλαγή πλεύσης τους και να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι βρέθηκαν προ τετελεσμένων.

Φαίνεται πάντως πως η παράταξη Μανδαλιανού θα πάει τελικά ενωμένη στις εκλογές, με τα καλά και τα κακά που μπορεί να έχει μια τέτοια εξέλιξη, γιατί ας μην έχει αυταπάτες η διοίκηση Μανδαλιανού πως μια τέτοια εξέλιξη θα έχει και πολλά κακά.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ