Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑσφαλτόστρωση της 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο αντί για κόμβους

Ασφαλτόστρωση της 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο αντί για κόμβους

Υποτίθεται ότι μέχρι το τέλος του 2021 θα είχαν ξεκινήσει να κατασκευάζονται οι πρώτοι κόμβου της οδού 25ης Μαρτίου, της κεντρικής οδικής αρτηρίας της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου. Έτσι είχε πει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ένα χρόνο μετά την ημερομηνία που θα άρχιζε η κατασκευή κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Η οδός παραμένει καρμανιόλα καθώς τα τροχαία ατυχήματα είναι συνεχή και η διοίκηση Μανδαλιανού συνεχίζει και σ’ αυτήν την περίπτωση να παίζει τον παπά! Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς.

Ένα χρόνο μετά την ημερομηνία που θα ξεκινούσε η κατασκευή κάποιων κόμβων στην οδό 25ης Μαρτίου και αφού φτάσαμε να θρηνήσουμε και θύμα σε κάποια από τις διασταυρώσεις της, η διοίκηση Μανδαλιανού θα την ασφαλτοστρώσει. Αντί να κατασκευάσει κόμβους, θα ασφαλτοστρώσει την οδό 25ης Μαρτίου.

Πότε θα ξεκινήσει η κατασκευή των κόμβων; Να υποθέσουμε ότι η οδός 25ης Μαρτίου έχει ενταχθεί στις πράσινες διαδρομές του δημάρχου και θα κατασκευαστούν κόμβοι όταν θα είναι να καλπάσουν σ’ αυτήν τα πράσινα άλογα της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ