Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κώστας Αμανατιάδης ευχαρίστησε τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη συνεργασία της στο...

Ο Κώστας Αμανατιάδης ευχαρίστησε τη Λαϊκή Συσπείρωση για τη συνεργασία της στο θέμα του ΘΕΠΑΝ

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Αμανατιάδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στην εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη, αναφέρθηκε εκτενώς στο θέμα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια).

Στη συνέντευξή του ο κύριος Αμανατιάδης αναφέρθηκε στις ενέργειες των προηγούμενων διοικήσεων του δήμου, στις ενέργειες της Νομικής Υπηρεσίας του δήμου, στις ευθύνες του Ελληνικού Δημοσίου, στην ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Βουλή, στις αντιδράσεις της Εκκλησίας και στην αρνητική αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ο κύριος Αμανατιάδης στο τέλος της συνέντευξής του είπε πως υπήρξαν άνθρωποι που βοήθησαν στην κατεύθυνση να λυθεί το θέμα του ΘΕΠΑΝ υπέρ του δήμου και στο σημείο αυτό ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία, όπως τόνισε ο κύριος Αμανατιάδης, «έβαλε πλάτη», είχε άριστη συνεργασία μαζί του και ήταν ουσιαστική.

Ο Κώστας Αμανατιάδης αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας πως βοήθησαν όλοι πλην ελαχίστων.

Η «Αγκίδα» θα κάνει λεπτομερή αναφορά στη συνέντευξη του Κώστα Αμανατιάδη στην εκπομπή Hashtag του Βασίλη Σαρρηγιαννίδη.

Τα. Σ.

Ο Κώστας Αμανατιάδης για το ΘΕΠΑΝ, τις ευθύνες, τη στάση της Εκκλησίας και τις δάφνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ