Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού  ξεκινάει μια νέα υπηρεσία για εύρεση προσωπικού

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού  ξεκινάει μια νέα υπηρεσία για εύρεση προσωπικού

Έχεις επιχείρηση στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και αναζητάς προσωπικό; Σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άμεσα τους κατάλληλους υποψηφίους;

ή…..

Είσαι άνεργος & θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις τοπικές μας επιχειρήσεις, να δώσεις το βιογραφικό σου & να συναντήσεις από κοντά τους επαγγελματίες;

ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού  ξεκινάει μια νέα υπηρεσία προς όλες τις επιχειρήσεις του δήμου & αφορά την ουσιαστική συμβολή μας στην διαδικασία εύρεσης προσωπικού!

Μέσα από την συνεργασία μας με τους κατάλληλους φορείς, εξειδικευμένες δράσεις & ταυτόχρονα την προώθηση όλων των προσφερόμενων θέσεων εργασίας των επιχειρήσεων στα social media του συλλόγου, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες μας να βρουν το κατάλληλο άτομο για την επιχείρηση τους!

Για τον στόχο λοιπόν αυτό σχεδιάστηκε και η εκδήλωση : “ΘΕΛΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΔΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ” που θα γίνει την Τετάρτη 30/11/22 & ώρα 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, έτσι ώστε να βοηθήσουμε επαγγελματίες και ανέργους να έρθουν σε επαφή άμεσα με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία.

Πρόκειται για μία δράση συνδιοργάνωσης με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και την Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας, δια του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα ΚΕΜ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές ομιλίες για  τα περιβάλλοντα και τις διαδικασίες εργασιακής δικτύωσης, την επιχειρηματικότητα και την ένταξη σε Προγράμματα Απασχόλησης Ανέργων ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)  από τα οποία μπορούν να επωφεληθούν άνεργοι και επιχειρήσεις.

Η δράση, απευθύνεται ταυτόχρονα λοιπόν και σε όλο το κοινό που αναζητά εργασία και επιθυμεί να δικτυωθεί άμεσα με επιχειρήσεις του δήμου μας.

Αν και η δική σου επιχείρηση αναζητά κάποιο άτομο για εργασία (άμεσα ή στο κοντινό μέλλον) ή είσαι άνεργος και θέλεις θα γνωρίσεις άμεσα τους επαγγελματίες & να δώσεις το βιογραφικό σου τότε δήλωσε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας:  http://bit.ly/3EZ88M2

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ