Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι ξέχασε να πει ο κύριος Αστέριος Γκούμας στη συνέντευξή του;

Τι ξέχασε να πει ο κύριος Αστέριος Γκούμας στη συνέντευξή του;

Ο κύριος Αστέριος Γκούμας, σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στη Euro Τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ότι έκανε σπουδές στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ότι είναι δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης στο γραφείο Αθλητισμού, ότι είναι διαιτητής μπάσκετ, ότι είναι καθηγητής διαιτησίας μπάσκετ, ότι είναι υπεύθυνος στα τμήματα υποδομής μπάσκετ Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ενημέρωσε αναλυτικά και για την οικογενειακή του κατάσταση.

Ο Αστέριος Γκούμας τόνισε ότι με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη ήταν συνυποψήφιοι στις προηγούμενες εκλογές και ότι ο κύριος Αλεξανδρίδης είναι ένας άνθρωπος με νέες ιδέες που θα αλλάξει τον τόπο.

Κατόπιν αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα του δήμου που είναι η έλλειψη αθλητικών χώρων και αθλητικών εγκαταστάσεων. «Είμαι χρόνια στα γήπεδα και κυκλοφορώ στα γήπεδα του δήμου και είναι όλα σε μέτρια κατάσταση για να μην πω κάτι άλλο», υπογράμμισε ο κύριος Γκούμας.

Ο κύριος Γκούμας μίλησε για τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές και είπε ότι σ’ έναν δήμο 150.000 και πλέον κατοίκων είναι ανάλογες μικρών κωμοπόλεων και χωριών και ότι αυτό είναι γνωστό στους περισσότερους που ασχολούνται με τον αθλητισμό στο δήμο και που βιώνουν καθημερινά με δυσάρεστο τρόπο αυτήν την πραγματικότητα.

«Αυτό που θέλω να ρωτήσω, το ρωτάω συνέχεια, είναι ένα ερώτημα που το θέτω παντού εκφράζοντας και την αγωνία της τοπικής κοινωνίας γιατί μιλάμε καθημερινά με πολλούς συνδημότες μας, το ερώτημα είναι γιατί όλα αυτά τα χρόνια μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κάποια λύση στα προβλήματα των αθλητικών εγκαταστάσεων ώστε παιδιά και ενήλικες να έχουν τη δυνατότητα για ασφαλή και αξιοπρεπή άθληση. Αυτό είναι ένα σοβαρό ερώτημα που πρέπει κάποιος να μας το απαντήσει επιτέλους γιατί επί δεκαετίες βλέπουμε τις ίδιες αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν έχει αναβαθμιστεί καμία», συνέχισε ο Αστέρης Γκούμας.

Ο κύριος Γκούμας ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του λέγοντας ότι δεν μπορεί ο δήμος να έχει μόνο ένα κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, δεν μπορεί να μην έχει ένα μεγάλο στάδιο, δεν μπορεί να μην έχει κολυμβητήριο, ότι ρημάζει το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού, ότι κάποτε πρέπει κάποιος να ασχοληθεί και ότι η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη θα αναβαθμίσει το ΔΑΚ Ευόσμου, τα γυμναστήρια των σχολείων και θα ασχοληθεί με τον μαζικό αθλητισμό και τις πράσινες διαδρομές.

Τι ξέχασε να πει ο κύριος Γκούμας σε μια συνέντευξη 20 λεπτών, στην οποία είπε τόσα πολλά; Ξέχασε να πει ότι εξελέγη ο ίδιος δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με τη διοίκηση του Στάθη Λαφαζανίδη και ήταν δημοτικός σύμβουλος σε ολόκληρη τη διοικητική θητεία από 1 Ιανουαρίου 2011 έως τις 31 Αυγούστου 2014. Επιπλέον ο κύριος Γκούμας στις 14 Ιουλίου 2011 ανέλαβε, με απόφαση του δημάρχου Στάθη Λαφαζανίδη, την εποπτεία και συντονισμό δράσεων του Δ.Α.Κ., των ομάδων Μπάσκετ-Βόλεϊ και προγραμμάτων Μαζικού Αθλητισμού. Αυτά ξέχασε να τα πει ο κύριος Γκούμας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Γ. Χαρ.

Έτσι θα κάνει Πρωταγωνιστή τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου η παράταξη Αλεξανδρίδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ