Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι κέρδισε η Κοινοτική Σύμβουλος Ευόσμου από την ενασχόληση με τα κοινά;

Τι κέρδισε η Κοινοτική Σύμβουλος Ευόσμου από την ενασχόληση με τα κοινά;

Τι κέρδισε η Κοινοτική Σύμβουλος Ευόσμου της διοίκησης Μανδαλιανού από την ενασχόλησή της με τα κοινά;

Όπως γράφει σε ανάρτησή της στο facebook, σίγουρα κέρδισε δύο υπέροχους ανθρώπους, το δήμαρχο που είναι η ασπίδα της και τη σύζυγο του δημάρχου που είναι η δύναμή της!

Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από τα μέλη αυτής της διοίκησης στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές; Δηλαδή, τι άλλο είναι ικανοί να μας πούνε;

Το ζήτημα δεν είναι τι κέρδισε η συγκεκριμένη Κοινοτική Σύμβουλος από την ενασχόλησή της με τα κοινά και από τη συμπόρευσή της με την παράταξη Μανδαλιανού. Το ζήτημα είναι τι κέρδισε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και οι δημότες από την ενασχόλησή της με τα κοινά και από την παράταξή της συνολικά.

Τι κέρδισε από την παράταξη Μανδαλιανού ο δήμος; Ένα απαξιωμένο Συμβούλιο Κοινότητας Ευόσμου, το οποίο δεν συνεδρίασε πάρα πολλές φορές λόγω έλλειψης απαρτίας και ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας Ευόσμου που υπέστη έξωση πριν δεκατρείς μήνες, με ευθύνη της διοίκησης του δήμου, και ακόμη δεν έχει ανοίξει.

Ακριβώς επειδή τα μέλη της διοίκησης Μανδαλιανού δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο, παρουσιάζουν ως έργα τις ασφαλτοστρώσεις, τους ελαιοχρωματισμούς, τα μερεμέτια εμπλουτισμένα με τις προσωπικές τους φιλίες.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ