Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 της διοίκησης Μανδαλιανού;

Σε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα 2023 της διοίκησης Μανδαλιανού;

Ένα καλό κριτήριο για να συμπεράνουμε σε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα της διοίκησης Μανδαλιανού του έτους 2023, είναι το ποσοστό υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του 2022,  το οποίο δεν ξεπέρασε το 20%.

Ένα άλλο καλό κριτήριο για να συμπεράνουμε σε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα της διοίκησης Μανδαλιανού του έτους 2023, είναι το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που στεγαζόταν σε χώρο της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου, υπέστη έξωση εξαιτίας της αδράνειας της διοίκησης Μανδαλιανού και ακόμη δεν έχει ανοίξει.

«Ένα καλό κριτήριο για την υλοποίηση όλων των δεσμεύσεών σας είναι το ΚΕΠ, το οποίο ενώ θα το ανοίγατε σε δύο μήνες,  κάνατε δεκατρείς μήνες να ξεκινήσετε τις εργασίες. Ακόμη δεν άνοιξε», είπε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης κατά τη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στις 16 Νοεμβρίου 2022.

Ένα άλλο καλό κριτήριο για να συμπεράνουμε σε τι ποσοστό θα υλοποιηθεί το Τεχνικό Πρόγραμμα της διοίκησης Μανδαλιανού του έτους 2023, είναι το πάρκινγκ καπαμά της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ