Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Κορδελιού Ευόσμου

Υποψήφιος ετοιμάζεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου Κορδελιού Ευόσμου

Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα αποσυρθεί μετά τα Χριστούγεννα επειδή δεν βρίσκει υποψήφιους και επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τα οικονομικά έξοδα του προεκλογικού αγώνα, όπως μας πληροφορεί ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής.

Ο κύριος Λεμπετλής σχολίασε με το παρακάτω τρόπο στο facebook το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Μεγάλη λαϊκή αοιδός υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου…»:

«Την απόσυρση υποψηφιότητας εξετάζει πολύ σοβαρά υποψήφιος δήμαρχος, μιας που βρίσκει πολύ σοβαρές δυσκολίες στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, αλλά και σοβαρή δυστοκία στην αντιμετώπιση των οικονομικών εξόδων που απαιτεί ένας προεκλογικός αγώνας. Η απόφαση του θα φέρει μεγάλες ανακατατάξεις στο προεκλογικό τοπίο του Δήμου μας.

Η ανακοίνωση της “ηρωικής του εξόδου” τοποθετείται μετά το πέρας των εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων, αρχές του νέου έτους, αναμένοντας απαντήσεις για την πολιτική του διασφάλιση και τον ρόλο του, για την επόμενη μέρα των εκλογών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ