Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός με την αστική ευγένεια και τον πληθυντικό!

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός με την αστική ευγένεια και τον πληθυντικό!

Επανειλημμένως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, έχει ζητήσει, κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να του μιλάνε στον πληθυντικό και να μιλάνε και οι υπόλοιποι στον πληθυντικό μεταξύ τους.

Θα έλεγε κανείς πως ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός θέλει να εφαρμόζεται η αστική ευγένεια με θρησκευτική ευλάβεια και να τηρούνται όλοι οι τύποι μεταξύ αυτών που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ζητάει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου να εφαρμόζονται οι τύποι της αστικής ευγένειας και θα έλεγε κανείς πως έχει το δίκιο του, διότι, εκτός των άλλων, οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται διαδικτυακά σε ζωντανή μετάδοση.

Ο κύριος Μανδαλιανός έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook που αναφέρεται στην υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα. Ενώ όμως ξεκάθαρα αναφέρεται στην κυρία Μανούκα, το όνομά της δεν υπάρχει πουθενά!

Η Μαρία Μανούκα για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό είναι μία «υποψήφια» η οποία είτε έχει επιλέξει το δρόμο της λάσπης είτε είναι παντελώς ανενημέρωτη για θέματα που αφορούν στο Δήμο και διασπείρει ψευδείς ειδήσεις παραπληροφορώντας τους δημότες.

«Υποψήφια» ανεβάζει τη Μαρία Μανούκα ο κύριος Μανδαλιανός, «συγκεκριμένη υποψήφια» την κατεβάζει λες και δεν έχει όνομα. Μάλιστα ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, της περισσής αστικής ευγένειας, δεν την αναφέρει ούτε ως «υποψήφια δήμαρχο», ίσως γιατί θεωρεί πως ο τίτλος του δημάρχου σε όλες του της εκδοχές δικαιωματικά του ανήκει.

Ο κύριος Μανδαλιανός προσπαθεί να απαξιώσει πλήρως την υποψήφια δήμαρχο Μαρία Μανούκα, αρνούμενος να αναφέρει το όνομά της και αρνούμενος να την αποδεχτεί ως υποψήφια δήμαρχο. Είναι προφανές πως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου θυμάται την αστική ευγένεια όποτε θέλει.

Βέβαια αυτή η απαξίωση της κυρίας Μανούκα δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Η συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι σε Δημοτικούς Συμβούλους γίνεται πολλές φορές απαξιωτική. Δεν μπορεί να ξεχάσει κανείς πως μιλώντας για κουβέντες της Μαρίας Πασχαλίδου, ο κύριος δήμαρχος σχολίασε ότι δεν μπορεί να ακούει σαχλαμάρες.

Το συγκλονιστικό στην ανάρτηση του δημάρχου είναι πως ξεκινάει την τελευταία παράγραφο της ανάρτησής του που αναφέρεται στη Μαρία Μανούκα ως εξής: «Εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε με ήθος και σεβασμό προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους…»!

Κι εμείς σχολιάζουμε (κατά το “Εμείς συνεχίζουμε”) πως το ήθος και ο σεβασμός προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους φαίνεται πως ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους.

Κιμ. Ο.

Προφανώς τον Sir Κλεάνθη Μανδαλιανό συμβουλεύει από το υπερπέραν ο Kostas Papaioannou
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ