Ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση εργαζομένων σε θέματα πολιτικής προστασίας

0
36
TEST
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Με στόχο την  πρόληψη, την ενημέρωση, και την εκπαίδευση για την διαχείριση  εκτάκτων αναγκών – φυσικών καταστροφών και φαινομένων που άπτονται της πολιτικής προστασίας και αυτοπροστασίας  όπως πυρκαγιά, σεισμός, εκκένωση κτιρίων κ.α ολοκληρώθηκε με επιτυχία  στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, ο πρώτος κύκλος εκπαίδευσης των δημοτικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Οδοποιίας – Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τον Σύλλογο Εθελοντών Διασωστών ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. Παύλου Μελά – Κορδελιού Ευόσμου – Θεσσαλονίκης.

Ο 1Ος κύκλος  περιελάμβανε 7 εκπαιδεύσεις σε 7 αθλητικούς χώρους και  οργανώθηκε από  το τμήμα Διαχείρισης Αθλητικών Χώρων στο πλαίσιο του οποίου εκπαιδεύθηκαν εκτός από τους  δημοτικούς υπαλλήλους  και οι  καθηγητές/τριες φυσικής αγωγής του τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το τμήμα διαχείρισης αθλητικών χώρων ευχαριστεί  θερμά για την άριστη συνεργασία
– τον εκπαιδευτή του ΠΡΟ.Τ.Ε.Κ.Τ.Α. κ. Γεώργιο Μακαβό για τις εξαιρετικές εκπαιδεύσεις και την αναλυτική παρουσίαση του Οδηγού Αυτοπροστασίας,
– τις υπηρεσίες του Δήμου και
– την Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ