Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕυχαριστήριο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στους εθελοντές αιμοδότες

Ευχαριστήριο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στους εθελοντές αιμοδότες

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή
                                                         ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ
από καρδιάς όλους τους ευαισθητοποιημένους και συνεπείς  αιμοδότες συνδημότες μας, – ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ- οι οποίοι έδωσαν όχι μόνον το παρόν τους σε μία ακόμη αιμοδοσία του Δήμου μας αλλά κυρίως γιατί έστειλαν  το μήνυμα της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού  για μία ακόμη φορά σε όλους τους συνδημότες μας, να συμμετέχουν κι εκείνοι στην επόμενη αιμοδοσία. Η  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ μας αφορά όλους, γιατί  όλοι θα χρειασθούμε αίμα σε κάποια δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  και τους νοσηλευτές και γιατρούς του Τμήματος Αιμοδοσίας του «Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου» οι οποίοι διεξήγαγαν τις αιμοληψίες στο Δήμο μας.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ  ότι
Κατά την πρόσφατη 7ημερη  Εθελοντική Αιμοδοσία του «Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου» που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου για όλους τους αιμοδότες όλων των τραπεζών την οποία οργάνωσε για μία ακόμη φορά με κάθε επιμέλεια η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας – Δημόσιας Υγείας δια του  Τμήματος  Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, συγκεντρώθηκαν 119 φιάλες αίματος και ακόμη 20 συνδημότες μας έγιναν υποψήφιοι ΔΟΤΕΣ  ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ  και ταυτόχρονα κρίκοι στην παγκόσμια αλυσίδα  ζωής ενισχύοντας τον σύλλογο « Όραμα Ελπίδας ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ»
Η λήψη δείγματος είναι μία απλή διαδικασία που γίνεται με δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) και αφορά υγιείς υποψηφίους 18 έως 45 ετών. Ο εθελοντής δότης παραμένει καταχωρημένος στο αρχείο και ενεργός μέχρι τα 55α γενέθλιά του.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ότι
Οι υποψήφιοι δότες μπορούν να προσέλθουν ανά πάσα στιγμή στα γραφεία του Τμήματος  Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ισόγειο του ΙΚΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ  (Σμύρνης 25, Κορδελιό) για να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ygeia@kordelio-evosmos.gr  και στο 2310 764 779. Επίσης, μπορείτε να μας βρείτε και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ