Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξενώνας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Κορδελιού- Εύοσμου, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών – 25 Νοεμβρίου- απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους να συμμετέχουν  σε μια ακόμα ανοιχτή συζήτηση με θέμα: “Έμφυλη Βία: Το δίκτυο προστασίας, οι υπηρεσίες και νέες προκλήσεις” την οποία συνδιοργανώνουν με την Φοιτητική Ένωση για το Φύλο και την Ισότητα (ΦΥΛ.ΙΣ.) και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Θεσσαλονίκης.

Με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και  την λήψη κοινών αποφάσεων, στην ανοικτή συζήτηση  θα συμμετέχουν με ενδιαφέρουσες και επικαιροποιημένες   εισηγήσεις:

  • Στελέχη του Ξενώνα Γυναικών θυμάτων Βίας Κορδελιού -Ευόσμου
  • Στελέχη του Ξενώνα Γυναικών θυμάτων Βίας του Ε.Κ.Κ.Α.
  • Στελέχη του Ξενώνα Γυναικών θυμάτων Βίας του ξενώνα Θεσσαλονίκης.
  • Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θεσσαλονίκης

Η  εκδήλωση διαλόγου και ενημέρωσης  θα πραγματοποιηθεί υβριδικά την Παρασκευή 25/11/2022 και ώρα 15.00, στην έδρα της Φοιτητικής Ένωσης, στο ισόγειο του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. και μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Υπενθυμίζεται ότι για να καταφέρετε να συνδεθείτε είναι απαραίτητη η προεγκατάσταση του προγράμματος Zoom.

Σύμφωνα με τους οργανωτές η διανομή ενημερωτικών εντύπων θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης από τα Στελέχη του Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας Κορδελιού- Ευόσμου και του Κέντρου Κοινότητας και Κέντρου Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου από τις 12:30 έως 15:00 στο ισόγειο του Πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ