Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με το Ινστιτούτο Καταναλωτών

Συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού με το Ινστιτούτο Καταναλωτών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού – ΕΜΣΕΚ    με μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη μνημονίου συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών – Νέο ΙΝΚΑ.

Χθες, 22/11 υποδεχθήκαμε στα γραφεία μας τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Καταναλωτών κ. Νικόλαο Μήττα,  τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Παμπουκίδη, τη Γενική Γραμματέα κα. Έφη Νταουλα  και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη.

Ο Πρόεδρος του ΕΜΣΕΚ Κώστας Βασιλειάδης, ο Αντιπρόεδρος Βλάσης Νικολαΐδης και ο Ταμίας Δημήτρης Γάκος, υποδέχθηκαν τους εκπροσώπους του ΙΝΚΑ και συζήτησαν μαζί τους το σκοπό του μνημονίου συνεργασίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου Κορδελιού αποτελεί τον πρώτο Εμπορικό Σύλλογο ο οποίος υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Καταναλωτών έτσι ώστε να ξεκινήσει μία συνεργασία των επαγγελματιών-εμπόρων με το καταναλωτικό κίνημα, με σκοπό να είμαστε αυτοί που ενωμένοι θα προχωρούμε στη φιλική εξωδικαστική επίλυση καταναλωτικών διαφορών.

Λίαν συντόμως θα συσταθεί κοινή επιτροπή παρακολούθησης και Συντονισμού, αποτελούμενη από 2 μέλη από την κάθε πλευρά (ΕΜΣΕΚ & ΙΝΚΑ), η οποία θα παρακολουθεί και θα συντονίζει τις δράσεις υλοποίησης του πρωτοκόλλου συνεργασίας.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ