Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Λάθος μέγα να ανατεθεί το υπόγειο πάρκινγκ του Κορδελιού σε ιδιώτη»

«Λάθος μέγα να ανατεθεί το υπόγειο πάρκινγκ του Κορδελιού σε ιδιώτη»

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, ευρισκόμενος στο ίδιο πάνελ με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, επέμεινε πως το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιού πρέπει να το λειτουργήσει ο δήμος, λέγοντας τα εξής:

«Πάλι σε λάθος κατεύθυνση κινείται η διοίκηση, διότι απ’ ότι άκουσα τον κύριο Σωτηράκη και βέβαια αυτό το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο και η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων απέρριψε πριν από ένα χρόνο αυτήν την πρόταση, είναι ο τρόπος που θα λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ.

Ποιος είναι ο τρόπους που θα λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ, αυτό που προτείνει η σημερινή διοίκηση και που πριν από λίγο άκουσα και από τον κύριο Σωτηράκη;

Να ανατεθεί σε ιδιώτη. Λάθος μέγα. Αυτό ξαναέγινε το 2004 και κατάφερε ο δήμος να μην εισπράξει απολύτως. Ο ιδιώτης που ανέλαβε τη διαχείρισή του επτώχευσε και είμαστε ακόμα στα δικαστήρια».

Ο κύριος Καϊτετζίδης συνέχισε λέγοντας πως ο ιδιώτης δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα που πρέπει να κάνει για το υπόγειο πάρκινγ, τα έσοδα είναι συγκεκριμένα αφού οι θέσεις του πάρκινγκ είναι μόνο 153 και γι’ αυτό το χώρο θα πρέπει να το λειτουργήσει ο δήμος, όπως γινόταν όταν ο ίδιος ήταν δήμαρχος στον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού. Ο Στάθης Καϊτετζίδης τόνισε πως εάν πάρει ιδιώτης το πάρκινγκ θα πρέπει, με βάση τα έξοδά του, να εκτοξεύσει τις τιμές των θέσεων.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ