Κλεάνθης Μανδαλιανός: Απάντηση σε υποψήφια που έχει επιλέξει το δρόμο της λάσπης

0
93
TEST

Προς απογοήτευσή μου αναγκάζομαι να απαντήσω σε δημοσίευμα υποψήφιας που, είτε έχει επιλέξει το δρόμο της λάσπης είτε είναι παντελώς ανενημέρωτη για θέματα που αφορούν στο Δήμο, διασπείρει ψευδείς ειδήσεις παραπληροφορώντας τους δημότες.

Η υποψήφια μου επετέθη με αφορμή πως «καμία από τις 17 νέες υπερσύγχρονες σχολικές μονάδες που θα κατασκευαστούν δεν βρίσκεται στο Δήμο μας», κατηγορώντας με ότι «είναι η έμπρακτη απόδειξη πως ο κ. Μανδαλιανός ως απλός παρατηρητής δεν έπραξε το αυτονόητο» και ότι «δεν πίεσε όπως οι Δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης», υποστηρίζοντας εν τέλει πώς «δεν έδωσε τη μάχη και ο Δήμος μας έχασε μια ιστορική ευκαιρία».

Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη υποψήφια είναι ότι της διέφυγε η αλήθεια, η οποία την εκθέτει ανεπανόρθωτα. Τα 17 σχολεία στα οποία αναφέρεται αφορούν στο πρόγραμμα «Ανέγερση Σχολικών Μονάδων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», του Υπουργείου Μεταφορών ενταγμένο στη Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και Σ.Δ.Ι.Τ., το οποίο είχε εγκριθεί πολύ πριν από το 2019 που με την εμπιστοσύνη των πολιτών αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είχε «παγώσει» λόγω της δημοσιονομικής κρίσης και επανήλθε το 2018, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Την ενημερώνουμε, δε, ότι ως διοίκηση έχουμε ήδη φροντίσει για την ανέγερση δύο σχολείων στο δήμο, με ένταξη στο νέο πρόγραμμα ΣΔΙΤ που πρόκειται να προκηρυχθεί.

Εμείς συνεχίζουμε να πορευόμαστε με ήθος και σεβασμό προς τους πολιτικούς μας αντιπάλους και μιλάμε πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας στους συμπολίτες μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή που διεκδικήσαμε την ψήφο τους. Και γι’ αυτό κερδίσαμε την εμπιστοσύνη τους και γι’ αυτό μπορούμε να τους κοιτάζουμε στα μάτια, τρία χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας.

Ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο facebook

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ