Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεξί χέρι» του Πέτρου Σούλα προσχωρεί στη διοίκηση Μανδαλιανού

«Δεξί χέρι» του Πέτρου Σούλα προσχωρεί στη διοίκηση Μανδαλιανού

«Δεξί χέρι» του Πέτρου Σούλα προσχωρεί στη διοίκηση Μανδαλιανού, σύμφωνα με σχόλιο που έκανε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής.

Το σχόλιο του Πέτρου Λεμπετλή έγινε στο δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Συνταξιοδοτήθηκε η οδός Ιπποδρομίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου!!» και είναι το παρακάτω:

«Παρά τις “συνταξιοδοτήσεις έργων και στελεχών”… ένα ακόμη σημαντικότατο αυτοδιοικητικό στέλεχος πήρε την απόφαση να “μην παραδώσει τα όπλα” και να προσχωρήσει στη παράταξη του Δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού.

Υπήρξε το “δεξί χέρι” του πρώην Δημάρχου Ευόσμου Πέτρου Σούλα. Σήμερα, πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να ενωθούν όλες εκείνες οι υγιείς δυνάμεις που ανήκουν στην κατηγορία της πολιτικής λογικής και της ανάπτυξης. Η επιλογή του (η οποία σύντομα θα ανακοινωθεί) να συμπορευτεί με την παράταξη του Δημάρχου, θα βοηθήσει πραγματικά και ουσιαστικά την πόλη και τους δημότες, καθώς τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται ευκαιριακά, ούτε με προσωπικές φιλοδοξίες, ούτε με τυχοδιωκτισμούς».

Το σημαντικό είναι πως στο σχόλιο του Πέτρου Λεμπετλή κάνει «like» ο Στέργιος Στεργιάδης, ο οποίος υπήρξε «δεξί χέρι» του Πέτρου Σούλα. Άραγε είναι ο κύριος Στεργιάδης αυτός που θα συμπορευτεί με τη διοίκηση Μανδαλιανού; Αποκλείεται.

Ο κύριος Στεργιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» τον Ιούλιο του 2022 είχε επιτεθεί σφοδρά στον ίδιο το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό λέγοντας πως ο δήμος δεν είναι ασθενής για να θέλει το γιατρό του και πως χρειάζεται έναν δήμαρχο που να ασχολείται 24 ώρες με το δήμο, είχε επιτεθεί στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ρούμελη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου κατηγορώντας τον ότι μεροληπτεί υπέρ της παράταξής του, ενώ είχε κατηγορήσει συνολικά τη διοίκηση Μανδαλιανού γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε τα κονδύλια για την πανδημία και γιατί γενικά δεν παρήγαγε έργο.

Δεν είναι δυνατόν ο Στέργιος Στεργιάδης να συμπορευτεί με τη διοίκηση Μανδαλιανού μετά από όλα όσα την κατηγόρησε πριν από τέσσερις μήνες.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ