Τελικά το ΘΕΠΑΝ είναι του δήμου σε αντίθεση με τις διαβεβαιώσεις τοπικών αρχόντων

0
72
TEST

Τελικά το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) είναι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και όχι της Εκκλησίας. Τελικά υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας στο Δημόσιο, τον οποίον μόνο ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου μπορεί να πάρει. Τελικά είχε δίκιο η «Αγκίδα» για όσα έγραφε.

Το παραπάνω μαρτυρά η κατάθεση κτηματολογικής αγωγής από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους προκειμένου το Ελληνικό Δημόσιο να κατοχυρώσει το ακίνητο και να το αποδώσει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Τελικά το ΘΕΠΑΝ, αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τοπικών αρχόντων! Άκουσον άκουσον και φρίξε: Τοπικοί άρχοντες που εξελέγησαν για να προστατεύουν την περιουσία των δημοτών, διαβεβαίωναν πως η περιουσία των δημοτών δεν τους ανήκει, ενώ μάλιστα κάποιοι από αυτούς γνώριζαν πως τους ανήκει.

Τελικά, η κτηματολογική αγωγή, που κατέθεσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, μαρτυρά πως όλοι όσοι διαβεβαίωναν πως το ακίνητο του ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο, δεν έλεγαν την αλήθεια.

Ευτυχώς το ακίνητο σώθηκε και θα μείνει στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου. Η μεγάλη πλάκα της ιστορίας είναι πως αυτοί που διαβεβαίωναν πως το ΘΕΠΑΝ ανήκει στην Εκκλησία, αυτοί που έτσι παρουσίασαν την υπόθεση όταν ενοποιήθηκαν οι δύο πρώην δήμοι, προσπαθούν τώρα να παίξουν σημαντικό ρόλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και μάλιστα περιφέρονται σαν πολύφερνες πολιτικές νύφες.

Υπάρχουν και κάποιοι που το μόνο το οποίο βλέπουν είναι οι ψήφοι οι οποίες κουβαλούν οι συγκεκριμένοι, ο αριθμός των οποίων τίθεται πλέον σε αμφισβήτηση, αλλά δεν βλέπουν πως η μεγάλη τους προίκα είναι οι διαβεβαιώσεις τους πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο και οι επιλογές τους να μην πάνε να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου για να το καταθέσουν στο Κτηματολόγιο, προκειμένου αυτό να κατοχυρωθεί στο δήμο.

Βασίλης Κιμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ